Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismersz olyan 17-18 éves...

Ismersz olyan 17-18 éves lányt aki megtartotta a babáját és normálisan neveli, nem a szülei nevelik helyette hanem ő és a párja és nem bánta meg?

Figyelt kérdés
Normális párkapcsolata van, bulizni se jár, befejezte az iskolát és boldog 19-20 évesen egy 2-3 éves gyerekkel vagy később nagyobbal? Apuka is rendesen dolgozik?
2013. febr. 7. 12:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A másik meg az éjjel kezdődik hajnalig tart és iszunk de nem annyit hogy ne tudjunk hazamenni,vagy ne tudjunk magunkról meg egyebek szerintem szintén megint nem probléma néha-néha,legalábbis én nem cigizek,é főiskolán is ilyen bulikat csináltunk,és ilyenen is voltam legutóbb nyáron nos én ezt sem tartom bűnnek,mert nem a részegségről,drogról vagy a cigiről illetve a mindenkivel összefekszünkről szól na ilyet nem i csináltam sose
2013. febr. 7. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:

19 évesen szült, normális boldog párkapcsolata van, párja dolgozik, de ettől a lány még eljár néha bulizni, miért is ne tehetné...Most 2 éves a kislány és imádni való. Amúgy anyukája leérettségizett és azt hiszem nem sokára meg lesz a diploma is, azt a baba mellett csinálta.

A többi példára, akiket ismerek sajnos nem igaz hogy rendesen fel lett nevelve a gyerek...

2013. febr. 7. 14:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért kell ezt ilyen csak feketének vagy csak fehérnek beállítani, egy szülő nem attól lesz rossz szülő, hogy bulizik egy jót, ha olyanja van :) Mi havonta egyszer tuti elmegyünk koncertre (diszkóba sem azért nem megyünk, mert az olyan szörnyűséges lenne szülőként, csak nem szeretjük az elektronikus zenét), és megesik, hogy csak hajnalban jutunk haza, na és? :) Nálunk ez úgy megy, hogy késő délután elviszi a nagyi a gyereket, másnap késő délután meg visszahozza, addigra mi is kialusszuk magunkat. Most nemrég voltunk koncerten, és találkoztam egy csomó régi barátnőmmel, akiknek már szintén lett azóta gyerekük, el is csodálkoztam, hogy elrepült az idő, hogy már a társaság több, mint felének családja van, de most így belegondolva, ők régen is szerették az ilyen zenéket, kiruccanásokat, ez miért változott volna meg attól, hogy gyerekük lett? Nyilván nem találkozunk már olyan gyakran, nem vagyunk ott minden koncerten, de azért egyszer-egyszer bőven belefér.

25/N (5 éves kisfiú anyukája)

2013. febr. 7. 15:13
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen a hangsúly ezen van amit te is írsz hogy akinek gyereke van az ezt nem teheti meg olyan gyakran de nem is hiányzik neki hiszen KORÁBBAN fiatal lány/pasi korában ezeknek teret engedett. Most tekintsünk el azoktól akiknek soha életük során nem volt igényük a hajnalig bulizásra.

Egy szülő ha felelősségteljes akkor nem teszi meg (nem azért mert nem lenne rá lehetősége mondjuk nagyszülői felvigyázás stb.) hogy minden héten bulizik mert másnap nem tud felkelni a gyerekhez pl.

Egy fiatal embernek meg ez azért fontos én úgy gondolom de nem csak a bulizás hanem úgy egyáltalán a programok, a tapasztalat szerzés a tanulás. És lássuk be, az a ritkább hogy valaki a feltehetőleg szintén nagyon fiatal párjával együtt nevelgeti kettesben a gyereket.

Elhiszem hogy LÉTEZIK ilyen de azért szerintem ez a sokkal ritkább. A sokkal gyakoribb az, hogy a nagyszülő nevelgeti azt a gyereket fel.

2013. febr. 7. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!