Ismersz olyan 17-18 éves lányt aki megtartotta a babáját és normálisan neveli, nem a szülei nevelik helyette hanem ő és a párja és nem bánta meg?
Ismerek, bár én nem tudom, hogy a "bulizás" mióta számít bűnnek, ők azért eljárnak olykor szórakozni a párjával, de ebben nem látok rosszat.
Na szóval, volt egy osztálytársam, ő 16 évesen szülte meg a lányát, az apukával együtt maradtak, három év múlva született még egy babájuk, őt már tervezték. Már mindkét gyerek iskolás, mindkét szülő dolgozik, a lány közben leérettségizett, most ha jól tudom, könyvelőként dolgozik, a párjának nem tudom, mi a foglalkozása. De amúgy igen, ők eljártak néha szórakozni régebben is, meg most is, nyilván nem úgy, hogy minden hétvégén diszkó, de többször is összefutottam velük koncerteken. Egyszer beszélgettünk is erről, egyrészt ugye ott a négy nagyszülő, meg a nővérének is van két gyereke, aztán megcsinálják, hogy vigyáznak egymás gyerekeire, és akkor eljut mindenki olykor ide-oda.
Egyébként első ránézésre meg nem mondaná senki, hogy ilyen fiatalon szült az anyuka, valahogy mindig is idősebbnek tűnt a koránál, viszont érdekes módon nem öregszik :D Nem tudom, vannak ilyen típusú emberek, ha azt mondaná, hogy elmúlt már harminc, azt is simán elhinném neki, de azt is, hogy még csak húsz. De ő viselkedésre is mindig felnőttesebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!