Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki menstruált normálisan pedig már terhes volt?

Figyelt kérdés

Még nem találkoztam személyesen olyannal aki menstruált rendesen miközben már terhes volt ezért kérdezem..tényleg van ilyen?

Amugy Én nem babára pályázok már van egy,csak érdeklődés szinten kérdezem!

2012. júl. 12. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Az egyik rokonom állítólag 14 hetesen még menstruált... A második babával...Az első is "észrevétlen" volt a 13. hétig...
2012. júl. 12. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:

szia!

Igaz ugyan hogy nem végig de menstruáltam 2 hónapig, a menstruációm ugyanolyan volt! És most "vita" van abból hogy mikor is szülök szeptember vagy október vége!

2012. júl. 12. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Én az első lányommal 5 hónapig, a másodikkal 6 hónapig menstruáltam. Nálam is kérdéses volt a szülés időpontja, mert pont emiatt mindkét esetben későn derült ki a terhesség, az elsőnél 13 hetes terhes voltam, a másodiknál 15.

A sógornőm ugyanyígy járt, a második gyermeke érkezéséről úgy szerzett tudomást, hogy valaki rugdosni kezdte belülről...

Amikor megkérdeztem a nőgyógyászom, hogy hogy lehet ez, azt mondta, hogy genetikai és pszichológiai okai is lehetnek.

2012. júl. 12. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
A baba mereteböl meg tudjak allapitani a pontos korat, leginkabb a 12. heti uh-n, vagyis a szüles idejet is. 1 honapos elteres lehetetlen.... Max par nap.
2012. júl. 12. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok! Kedves kérdező, te is hasonló cipőben jársz? Nálam ugy van folyamatosan vizsgálatokra küldenke orvostól orvosra járok minden renden van csak az időpont kétséges! CTG- majd megmondja én meg készülök már augusztus végén, végülis senki sem maradt még bent
2012. júl. 12. 12:51
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Az én nagyimnak volt egy munkatársa, akinek valami betegsége volt (fogalmam sincs, hogy milyen) és gyógyszert is szedett rá, ráadásul meglehetősen nagydarab hölygről van szó. Ő, akkor tudta meg, hogy babát vár, amikor már 8 hónapos terhes volt... A baba mozgását bélmozgásnak vélte, a mentsruációja pedig állítólag a gyógyszer miatt jött meg minden hónapban, a melle érzékenységét a menstruációnak tudta be, más tünete pedig nem volt. Egészséges kislánya született!:) Az én ismerősi körömben ez volt a "legdurvább" eset!:))
2012. júl. 12. 13:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem járok hasonló cipőben remélem:) Nekemm az alhasi fájdalmon kivül az elsőtünet a mensi kimaradás volt anno..csak azért gondolkoztam el ezen mert bár menstruáltam rendesen,mégis egésznap szédelgek,bizonyos ételekre nagyon vágyom de amint elém kerül hányingerem lesz:)ja meg fogyok.. és azt beszéltük reggel a férjemmel milyen durva lenne ha kiderülne hogy bébi van a dologban..

Másfél évesemmellé egyenlőre nem vágyom babára igy is 2 embert igényel:) de persze ha jönne sem esnék kétségbe:)

Amugy mikor szültem a korházba volt egy csaj. Ő nem tudta hogy terhes amig meg nem indult a szülés..otthon szült egyedül már kettőben hozta a mentő a korházba..de Én valahogy nem hittem el Neki hogy nem tudta..nem volt egy értelmiségi nő az tuti meg nagyon szar körülmények közt élt látszott és valahogy ugy tünt nekem mint aki kamuzik..

2012. júl. 12. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!