Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha az anyósotok prostituált...

Ha az anyósotok prostituált lenne, engednétek, hogy megpuszilja az unokáit?

Figyelt kérdés

Már nem fiatal, 62 éves. Van 5-6 férfi, akivel elmegy rendszeresen. Ő úgy állítja be, mintha nem történne köztük semmi, de mindenki tudja, hogy mit művel. Sőt régebbi történeteket is hallottam már róla, hogy kamionosokat stb...

Szóval engednétek a gyerekek közelébe a helyemben?

2013. febr. 6. 14:43
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Konkrétan anyósomról beszélek. Nem általánosítok... de ő nem tiszta.
2013. febr. 6. 16:06
 32/40 A kérdező kommentje:
Egyébként én sem városban születtem:)
2013. febr. 6. 16:06
 33/40 anonim ***** válasza:

gondolom ő is szokott fogat mosni és azt is h nem orális szex után adna puszit az unokájának...

miért ne engedném?természetesen a szájra puszit nem,de azt amúgy sem

de ebből kiindulva akkor meg se simogathatja vagy foghatja a gyereket,mert lehet 3 órával előtte meg mást fogott?

2013. febr. 6. 16:46
 34/40 A kérdező kommentje:
3 foga van...
2013. febr. 6. 16:48
 35/40 anonim ***** válasza:
39%

már bocs,de te egy folytába csak kifogásokat keresel

és mégis belegondoltál már abba h ha megtiltod neki akkor mennyire a lelkébe gázolsz?

amit csinál az az ő dolga,neked ehhez semmi közöd.

gondolom nem szokta hangoztatni,nem téma nálatok.tégy amit akarsz,mi már leírtuk a véleményünket,de ez egy írtó buta viselkedés amit csinálsz.

a gyereket szereti,nem?az legyen a lényeg.és ez hogy hajat mosol a gyerkeknek meg stb...hát ez durva.gondolod a gyerek nem érzi,hogy ha itt a nagyi utána anya mindig teljeskörű tisztálkodást csinál?eszem megáll

2013. febr. 6. 16:59
 36/40 anonim ***** válasza:
68%
Én is túlzásnak érzem,amit művelsz. Nem attól lesz rossz nagymama valaki mert falun lakik, 3 foga van, vagy ne adj isten prostituált (ráadásul elég pletyka szagú a dolog). Jár hozzátok, érdeklik a gyerekek és a férjed anyja. Te is írtad, hogy nem koszos, úgyhogy szerintem túlliheged azt a dolgot.
2013. febr. 6. 17:05
 37/40 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte, hogy azért szokott-e fogat mosni, én erre írtam, hogy 3 foga van, azt ő szerinte minek mosni... és én vagyok a buta? Oké, ahogy gondolod. Köszi a válaszokat.
2013. febr. 6. 17:06
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez biztosan igaz, en sem engednem. Nem itelkeznek, de a gyerekeimer ne puszilgassa egy olyan ember, aki ki van teve annyifele veszeleyes betegsegnek. Az atterjed a szajra is, hiaba mosakszik valaki, ha fertozott, a bacik, virusok ott vannak. Kosz, de nem, en sem puszilgatnek ilyen szemelyt. Ebben igazat adok neked, felted a gyerekeidet, joggal.
2013. febr. 6. 17:21
 39/40 anonim ***** válasza:
54%
Azért ne hasonlítsuk a prostitúciót a férjünkkel való szexuális élethez. Bár, ha ti nem mosakodtok utána...
2013. febr. 6. 18:00
 40/40 A kérdező kommentje:
Ez nem csak pletyka, ugyanis anyósnál laktunk az első terhességem elején. Szóval jöttek érte az emberkék...
2013. febr. 7. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!