Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha az anyósotok prostituált...

Ha az anyósotok prostituált lenne, engednétek, hogy megpuszilja az unokáit?

Figyelt kérdés

Már nem fiatal, 62 éves. Van 5-6 férfi, akivel elmegy rendszeresen. Ő úgy állítja be, mintha nem történne köztük semmi, de mindenki tudja, hogy mit művel. Sőt régebbi történeteket is hallottam már róla, hogy kamionosokat stb...

Szóval engednétek a gyerekek közelébe a helyemben?

2013. febr. 6. 14:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha régóta csinálja,betart pár higiéniás dolgot is...ugyanugy ahogy a kérdező se szent és néha együtt vannak apucival,és hát...
2013. febr. 6. 14:55
 12/40 A kérdező kommentje:
Én sem mondtam neki soha egy szóval sem, hogy nem jöhet a gyerekekhez. De aznap, mikor jön, és elmegy, egyből viszem arcot mosni a gyerekeket, este pedig hajmosás. Nemtudom, lehet már megbolondultam...
2013. febr. 6. 14:56
 13/40 anonim ***** válasza:
80%

Ez most lehet, hogy bután fog hangzani, de, gondolom te is szoktál szeretkezni a pároddal. Akkor te se adj puszit a gyereknek? Vagy bárki más, aki szokott szexelni, akkor már tabu?- gondolom egyébként szoktak mosakodni utána az emberek.

Ettől függetlenül nekem is forogna a gyomrom, hogy milyen mamája van a gyereknek. De elkapni nem tud tőle semmit.

2013. febr. 6. 14:57
 14/40 anonim ***** válasza:
12%

Huh! Megpróbálnám először, hogy a gyermekeket senkinek nem engedem puszilgatni. A senkiben ő is benne van. Aztán valahogy magamra haragítanám, hogy a látószögembe se kerüljön, hogy a gyerekeket ne kelljen hozzá vinni, vagy ő se jöjjön, mert milyen erkölcsi nevelést ad az ilyen az unokáknak?Persze sok függ attól, hogy a párod hogy viszonyul ehhez a kérdéshez. Ha ő szereti és ragaszkodik az anyjához, ráadásul nem is tartottál gyertyát, tehát lehet alaptalan a szóbeszéd, akkor magadra maradsz a problémáddal, mert a pároddal sem tudod megbeszélni Egyébként ismerős a szitu a családi körben. Csak itt az anyós egy fedél alatt él a volt férjével és két "barátja"

is van- szerintem több is. Itt sem akaródzik a menynek elvinni a gyerekeket hozzájuk, mert ez a laza felfogás előbb-utóbb kérdéseket vet fel a gyermekekben is. Hány ember is tartozik a mamihoz?

2013. febr. 6. 14:58
 15/40 anonim ***** válasza:
65%
Én sem nagyon értelek, lehet velem van a baj, de más is szokott szexelni, gondolom, aki azután megpuszilja a gyereket...(Egyéb rokon, ismerős...) Szóval ez kicsit fura nekem és igen ettől engedném hogy megpuszilja.
2013. febr. 6. 14:59
 16/40 A kérdező kommentje:

"ugyanugy ahogy a kérdező se szent és néha együtt vannak apucival,és hát..."

Egész életemben csak vele voltam. Ő vette el a szüzességemet is. Nem tudnák másra ránézni. Az "anyósféle" emberektől meg hányingerem van, mert én ezt nem tudnám megcsinálni.

2013. febr. 6. 15:01
 17/40 anonim ***** válasza:
94%

jó azért a mami ki tudja milyen pasikkal van...apukának meg jó esetben nincs semmiféle nemi fertőzése szóval ez a nagy különbség a mami puszija és az anyuka puszija között,... de én se hinném hogy így elkaphat bármit a kislány.Persze nyilván nem nyálas meg állandó puszizkodás hanem találkozáskor egy puszi és kész.

Az erkölcsi része az egy más téma...

2013. febr. 6. 15:07
 18/40 A kérdező kommentje:

Hát ugye kezdődik ott, hogy 7 gyereket szült, ebből egy meghalt születése után "máig nem tudni miért" és mind a hét gyerek mástól van.

Most 6 emberről tudok, hogy szoktak találkozni.

2013. febr. 6. 15:08
 19/40 anonim ***** válasza:
73%

Hát őőőőőőőőő....

Nem tudom, én most komolyabban belegondoltam, nem biztos hogy hagynám. Mert ha még egy pasival összejár néha az még oké, de 5-6 férfi, ráadásul tök idegenek, isten tudja milyen emberek, meg ha ilyen életet él ki tudja, hogy csak az az 5-6 van-e?!

Nem vagyok prűd, én is szexelek a férjemmel, és utána a gyerekhez is hozzá érek, megpuszilom, de azért valljuk be, ez merőben más, mintha 5-6 másik pasi járna hozzám és azokkal összebújok utána meg a gyereket fogdosom, puszilgatom.

Nehéz ügy, én tuti végigfertőtleníteném utána a lakást!

De hogy hogy hoznám a tudtára, hogy ne puszilgassa agyon a gyereket, bevallom, gőzöm sincs.

2013. febr. 6. 15:09
 20/40 anonim ***** válasza:
81%

Értem én ezt.És nem is vagyok prostituált,mielőtt bárki azt hinné.De ettől még lehet jó nagyanyja a gyerekeiteknek.Csak tegyük fel:te cigizel.A gyerekeidnek viszont nem azt fogod mondani,hogy "nézd,kincsem,itt egy cigi,kipróbálod"? Nyilván anyósod sem fogja 3 évesen a gyereked orrára kötni,hogy ő egy prosti.Mire a gyerekeid abba a korba kerülnek,hogy felfogják és tudják mi ez,valószínű már nem fogja csinálni,bár lehet.Ha meg meg is továbbra is ezt "élvezi" akkor a gyerekeidnek szíve joga lesz eldönteni,hogy akarják e vele tartani a kapcsolatot v. sem.Nem vagyok túl jóban anyóssal,amikor a férjemmel összejöttünk,nagyon alattomos módon szét is akart minket választani,és megtehetném,hogy nem nézek rá,mert elég undorító dolgokat művelt (nem...én sem vagyok tökéletes) de a kislányaimat imádja,és nagyon szeret velük játszani.Nem azt nézem,hogy nekem az lenne a jó,ha elkerülnék egymást,hanem azt,hogy a gyerekeim szeretik.

Egyébként meg a férjeddel is lenne egy-két vitád,ha megtiltanád az imádott anyukájának azt,hogy megpuszilja a gyerekeidet.

2013. febr. 6. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!