Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok! Ha összevissza csalját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha összevissza csaljátok a párotokat, akkor miért nem szakítotok vele?

Figyelt kérdés
Természetesen ez nem minden nőre vonatkozik.Ezt a dolgot nem tudom megérteni.

2013. febr. 5. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mocskos kur- nem hűséges típus
2013. febr. 5. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Jó hogy van egy stabil pont a futó kalandok között.
2013. febr. 5. 20:21
 3/12 anonim válasza:
100%

Ez a mai trend nekik...gyönyörű....kell egy biztos pont..hagyjuk már

a másikat tönkretenni lelkileg az egyik legrondább dolog,

meg jól kihasználni...

2013. febr. 5. 20:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja stabil pont..Ezt Te természetesnek tartod ?
2013. febr. 6. 08:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha a csaj megcsal, nem szeret igazán (legalábbis szerintem), de nem meri a szemedbe mondani, hogy félrelépett, ezért nem szakít. 17/l
2013. febr. 6. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Egy nő addig van egy f.sszal, míg nem talál más f.szt. Lánytól/nőtől ne várd, h kimondja vége, mivel a legtöbben nincs ennyi gerinc! Biztos ismered még a "ha ló nincs, jó a szamár is" dolgot.

Remélem érthető volt a válasz.

2013. febr. 6. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
sose csalnám meg a párom, mert tényleg szeretem. csak azért meg, hogy "legyen valaki" nem járnék senkivel, szal nem tudom. de ha, tudod, hogy megcsal, szerintem dobd, és keress olyat, aki megérdemel. minél tovább vagytok együtt, neked annál rosszabb lesz.
2013. febr. 6. 13:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nincs a legtöbb nőben gerinc :(
2013. febr. 6. 18:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy megcsal?
2013. febr. 13. 21:32
 10/12 valook ***** válasza:
63%
8as! Szerintem a férfiakban még annyi gerinc sincs, mint a nőkben. Mondom ezt 49 évesen ugy, hogy az exem többször megcsalt, mindig megbocsátottam és az utolsónál buktam ki, mert 1,5 éve tartott. Elváltam. Még akkor, mikor megtudtam is tagadott és könyörgött, hogy ne váljak el, majd pár hónap után abbahagyja, csak adjak időt rá. Szóval hol a gerinc? Sose csaltam meg, imádtam. Talán ez volt a baj.
2013. máj. 7. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!