Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is olyan ha szakítotok valakivel mintha meghalt volna?
Figyelt kérdés
Én most szakítottam először és olyan rossz érzés mintha meghalt volna kb .. és sajnos még látni is fogom és még rosszabb lesz hogy nem vagyok vele és látom..2012. szept. 25. 19:25
1/8 anonim válasza:
Hat en beszarnek lehet, ha egy halottat mindennap latnek. Vagy rohognek xd Am rossz erzes, tudom mit erezhetsz :) 17/f
3/8 anonim válasza:
nem olyan, mintha ő halna meg
a kapcsolat hal meg, amit el kell gyászolni, ezért kicsit hasonló
4/8 anonim válasza:
Igen olyan volt de tényleg megölte azt a normális, rendes srácot aki volt és olyan mintha kicserélték volna belülről ezért még fokozódott is bennem az az érzés, hogy olyan mintha meghalt volna, csak az a baj, hogy így a szép emlékeket is megölte ami maradt róla.
5/8 anonim válasza:
Igen olyan.mert meghalt az aki volt a szemèlyisége.szörnyű a szakítás de mintha engem is megölnének ilyenkor.egy pszichológus nő mutatta ehyszer egy előadáson jól ezt meg.volt nála 2papír szív összeregasztotta őke és mikor szakítottak az egyik fele elszakadt és mondta h ez történik egy szakításkor is egy darab ott marad a másiknál...
6/8 anonim válasza:
Egyetértek veled. Számomra is ilyen érzés, hogy "valami" meghalt, amit gyászolok, és baromira fáj az elvesztése. És ugyanúgy, mint egy halálnál, itt is ha előkerül valami, ami rá emlékeztet, az nagyon tud fájni.
De ez nem baj. Adj magadnak időt, gyászold meg, sírd ki magad, aztán előbb utóbb úgyis tovább lépsz, mert ez az élet rendje. Volt ilyen, lesz is. (halál is, szakítás is)
7/8 anonim válasza:
Pont olyan!Én velem 2hónapja szakított a csajom de még mindig haldoklom! Nem tellik el ugy egy nap,ora,perc,hogy ne gondolnék rá! A világon a legrosszabb érzés!!! Erre mondják,hogy az életet nem megélni hanem tulélni kell!!!
8/8 anonim válasza:
álomban gyakran jelenik meg a szakítás úgy h azt álmodod meghalt az illető. amikor szerelmes vagy vkibe és kezded elfelejteni, az is járhat hasonló álmokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!