Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha az anyósotok prostituált...

Ha az anyósotok prostituált lenne, engednétek, hogy megpuszilja az unokáit?

Figyelt kérdés

Már nem fiatal, 62 éves. Van 5-6 férfi, akivel elmegy rendszeresen. Ő úgy állítja be, mintha nem történne köztük semmi, de mindenki tudja, hogy mit művel. Sőt régebbi történeteket is hallottam már róla, hogy kamionosokat stb...

Szóval engednétek a gyerekek közelébe a helyemben?

2013. febr. 6. 14:43
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Hát igen, nehéz téma... csak egyre jobban idegesít. Bár lehet, hogy most a hormonjaim összevissza vannak, mert terhes vagyok...ezért idegesít most annyira?
2013. febr. 6. 15:14
 22/40 anonim ***** válasza:
76%
az és hát... az arra vonatkozott hogy nem részletezném hogy a kérdező apucival mit és hogyan csinál...
2013. febr. 6. 15:14
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Hogy milyen pasik járhatnak hozzá? El lehet képzelni. Én nem is a betegségektől félteném a gyerekeimet, hanem a nagyi erkölcsi felfogásától, amibe ugye ezek szerint sok minden belefér. Egy serdülő kislány majd a maminál talál megértésre az anyai szigor elől.
2013. febr. 6. 15:22
 24/40 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gond, hogy majd a gyerekek hozzá fognak járni, mert nagyon messze lakunk egymástól hál isten. De azért 2 hetente beesik. Párszor vigyázott már rájuk, mikor a nagy kórházban volt. Attól nem félek, hogy majd elmondja nekik, mert szégyenli. Csak ez a tapizás meg a puszik...vááá
2013. febr. 6. 15:25
 25/40 anonim ***** válasza:
De nem értem miért baj ez?eddig se lett baja a gyerekeidnek ha jol értem,akkor miért most kezdesz el ezen agyalni???
2013. febr. 6. 15:27
 26/40 A kérdező kommentje:
Nemtudom, egyre jobban zavar. Egyre nagyobbak a gyerekek, vagy nemtudom.
2013. febr. 6. 15:34
 27/40 anonim ***** válasza:
76%

Sztem tulparázod...terhesség,hormonok,stb...

ne aggódj,mire a gyerekeid megértenék a dolgot,ha esetleg megtudnák,addigra nem hiszem h csinálni fogja.

2013. febr. 6. 15:36
 28/40 anonim ***** válasza:
83%

Ha alapjába véve tiszta, igényes a nagyi, akkor én nem félteném tőle a gyereket. De ha azt látnám rajta, hogy igénytelen, ritkán fürdik, stb. akkor annál inkább, mert azt gondolnám hogy hasonló partnereket is választ. Ezzel az erővel egy bevásárlóközpontból is hazahozhatsz bármit, mert megfogod a bevásárlókocsit, ki tudja kik fogták azelőtt.

Nekem van egy prosti barátnőm, ő mesélte hogy elég nagy higiéniai követelmények vannak, vagyis ezt ő állította fel magának. Pl hogy nem megy el olyan pasival aki nem tiszta, és ő is megfürdik előtte-utána, és persze a maximális védekezés. Úgyhogy ha a nagyi is ennyire igényes, ezt azért biztos észre lehet venni rajta, akkor én nem tiltanám.

Nekem például eszembe sem jutott ilyesmi hogy a barátnőm nem puszilhatja meg a gyereket, mert róla tudom hogy milyen.

2013. febr. 6. 15:45
 29/40 A kérdező kommentje:
Nem túl tiszta. Nem bűzlik meg ilyenek, de nem is olyan tiszta mint pl. a gyerekek vagy a férjem. Ő falun lakik, mi városban.
2013. febr. 6. 15:49
 30/40 anonim ***** válasza:
55%
Ezzel azt mondod, hogy a falusi ember nem olyan tiszta mint a városi??
2013. febr. 6. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!