Ha az anyósotok prostituált lenne, engednétek, hogy megpuszilja az unokáit?
Már nem fiatal, 62 éves. Van 5-6 férfi, akivel elmegy rendszeresen. Ő úgy állítja be, mintha nem történne köztük semmi, de mindenki tudja, hogy mit művel. Sőt régebbi történeteket is hallottam már róla, hogy kamionosokat stb...
Szóval engednétek a gyerekek közelébe a helyemben?
Sztem tulparázod...terhesség,hormonok,stb...
ne aggódj,mire a gyerekeid megértenék a dolgot,ha esetleg megtudnák,addigra nem hiszem h csinálni fogja.
Ha alapjába véve tiszta, igényes a nagyi, akkor én nem félteném tőle a gyereket. De ha azt látnám rajta, hogy igénytelen, ritkán fürdik, stb. akkor annál inkább, mert azt gondolnám hogy hasonló partnereket is választ. Ezzel az erővel egy bevásárlóközpontból is hazahozhatsz bármit, mert megfogod a bevásárlókocsit, ki tudja kik fogták azelőtt.
Nekem van egy prosti barátnőm, ő mesélte hogy elég nagy higiéniai követelmények vannak, vagyis ezt ő állította fel magának. Pl hogy nem megy el olyan pasival aki nem tiszta, és ő is megfürdik előtte-utána, és persze a maximális védekezés. Úgyhogy ha a nagyi is ennyire igényes, ezt azért biztos észre lehet venni rajta, akkor én nem tiltanám.
Nekem például eszembe sem jutott ilyesmi hogy a barátnőm nem puszilhatja meg a gyereket, mert róla tudom hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!