Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is kevesebb lett a...

Másnak is kevesebb lett a gyed-e az idén mint tavaly? Miért?

Figyelt kérdés
Ok, hogy a családi adókedvezményt nem írták jóvá januárban de az nem 25 ezer csak 10 ezer. Én 25-el kevesebbet kaptam. A kormányhivatal egész nap nem veszi fel a telefont. Ha másnak is volt ilyen hol érdeklődött, e-mail-re válaszolnak?
2013. febr. 6. 12:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, én is kevesebbet kaptam kb. 10 e Ft-tal, szerintem nekem is azt nem számolták bele. Ezt hogy intézted el, a munkahelynek kellett volna beadni a papírt 2013-ra megint, vagy nekem?
2013. febr. 6. 15:36
 32/34 anonim ***** válasza:
Mindenkinek mind év elején újra be kell adni az adókedvezményre a papírt.
2013. febr. 6. 16:01
 33/34 anonim ***** válasza:
Nekem kellett volna beadni. Küldtek is papírt. De telefonon beszéltem akkor velük, mert a férjem és én közösen megosztva vesszük igénybe, és egy cégnél is dolgozunk. Azt mondta, ne is küldjem vissza, beírja, hogy ne változzon semmi. Na persze nem tette meg. Úgyhogy most kérték, hogy mégis küldjem vissza a papírt, és akkor rendben lesz a jövő hónaptól tuti.
2013. febr. 6. 16:02
 34/34 A kérdező kommentje:

Azóta sem válaszoltak, 3 e-mail írtam eddig.

Valószínűleg azért vontak le ennyit mert nem vették figyelembe a befizetést. Azt írták ha nem fizetem vissza a túlfizetést 33%-ban levonják. Csakhogy én befizettem 15 napon belül mégis levonták! Ha ezt tudom nem fizetek..

2013. febr. 8. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!