Másnak is kevesebb lett a gyed-e az idén mint tavaly? Miért?
Akkor ez elég furcsa.
Felkeresném a mostani m.ügyest. Addig hívogatnám, amíg ki nem kergetném a világból.
Gondolom van bizonylatos a visszafizetésről. Ha más nincs, akkor írj a kormányhivatalnak egy e-mail-t.
Gondolom azért kapsz minden hónapban ugyanannyi gyedet, mert max. gyedes vagy.
De akik nem max. gyedesek, azoknak a gyed bruttóját a naptári napi jövedelmükből állapítják meg, azért nem egyforma nekünk minden hónapban. Azért írta a Kérdező is, hogy eddig 72-74 ezret kapott, tehát nem minden hónapban ugyanannyit.
Onnan tudom, hogy megkérdeztem a bérosztályt, hogy miért változó a havi gyedem és mondták, hogy napra van, 30-as hónapban kevesebb, 31-es hónapban több picit. Ez egy másik munkahely bérosztályán is meg lett kérdezve, ott is mondták, hogy napra van, kivéve a max. gyedeseknek, mert nekik a minimálbér kétszeresének a 70%-a, tehát teljesen mindegy nekik, hogy mennyi volt a napi bruttó átlagkeresetük. De ezen sokáig lehetne vitatkozni.
Hú, nagyon sajnállak kérdező, nem semmi amin keresztül mész.
Ha tudsz, akkor OEP-hez menj be inkább vagy hívd őket telefonon ne a kormányablakot.
Én is kevesebbet kaptam, 18 ezerrel.
Még futom a köröket, hogy miért... Szerintem nem számolták a gyerekek után a kedvezményt. Nekem a cégemhez kéne bemennem, de még nem jött meg a fizetési papírom, jó lenne azt látni előbb, hogy miért kevesebb ennyivel.
29-es vagyok. Nekem sikerült elintéznem telefonon, a családi adókedvezményt nem vették figyelembe és azért lett kevesebb. Jövő hónapban már a magasabb összeget utalják.
Remélem neked is sikerül hamar elintézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!