Semmelweis Egyetem áp/betegell. dietetikus szakirány.343 volt tavaly a ponthatár, nekem (nem most érettségizem) 334 pontom van, ez kevesebb mint a tavalyi ponthatár. Szerintetek bejelöljem, van rá esély, hogy lejjebb menjen?
Figyelt kérdés
Tudom nem nagyon szokott, de annyi minden változott az idén, nekem pedig ez az álmom.2012. febr. 8. 15:43
1/4 anonim válasza:
1. elég valószínűtlen, hogy lejjebb megy, mivel 500 pontos rendszer lesz ,ezért inkább cirka 10-20 ponttal emelkednek majd a ponthatárok.
2. ha annyira ez az álmod akkor miért nem teszel nyelvvizsgát avagy miért nem érettségizel újra? Egy 90 %-os biosz vagy magyar vagy vmilyen érettségivel már jól járnál és egyik sem olyan nehéz.
2/4 anonim válasza:
Szia! :) Én másodéves vagyok, 2010-ben 363 volt a ponthatár, 20 ponttal ment lejjebb 1 év alatt. Szerintem is emelkedni fog, de ez a jelentkezők számától is függ, nem lehet előre tudni. Lesz félig önköltséges is , ha ki tudod fizetni. Ha nem vesznek fel, próbálj újraérettségizni. Én is úgy csináltam a bioszt, 90% lett (mindig 2-es voltam belőle) simán meg tudod tanulni, Oláh Zsusza könyvekből, meg Mozaikból tanultam rá. Nekem nincs nyelvvizsgám, emelt magyarom van, 78%-os, pontduplázással lett 370 körül a pontom. Biztos fel fognak venni, sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Szia! Nem lehetett annyi a ponthatár, az előző felvételinél 383 volt (én ekkor kerültem be), azelőtt meg 381. Valamit elnéztél. Pár pontot most is emelkedni fog.
4/4 anonim válasza:
Szia! Jelentkeztél végül is? Én igen,de nem tudom hogy felvesznek-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!