Szerintetek mennyire fog emelkedni a ponthatár a Semmelweis Egyetem dietetikus szakán? (383 volt tavaly)
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 11:28
1/7 anonim válasza:
egy kicsit biztosan, hiszen ennek a területnek is csökkentették a keretszámát.
másrészt meg attól függ hogy hányan akarnak idemenni és milyen pontot produkálnak. tehát ha kiemelkedően nehéz lesz pl a biosz érettségi akk nem fog sokat emelkedni. de ezt így előre senki nem fogja tudni megjósolni neked :)
tanulj és készülj fel a legrosszabbra, akkor nem érhet nagy meglepi
2/7 anonim válasza:
jaj :) én is ide szeretnék menni! :) remélem nem nagyon fog emelkedni, vagy ha igen bízom benne, hogy összetudom szedni a pontokat.:) nagyon szeretnék itt tanulni:)
3/7 A kérdező kommentje:
igen, én attól is félek, hogy akikek a szakjának keretszámát nagyon lecsökkentették, azok új szak után néznek, és lehet hogy ez népszerűbb lesz, mint eddig...
2. válaszoló: az tökjó, bár nem lesz könnyű, ha sikerül bejutni... :) kiszámoltad mér hogy hány pontod lesz kb.?
2012. jan. 20. 13:26
4/7 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok.. :) hát 400 körülit várok magamtól..:) nyelvvizsgám van, plusz 2 90% fölötti érettségit szeretnék, mert emeletezni töriből tudnék vagy matek, de az meg ide nem számít.. szakközépbe járok, így természettudományos tárgyakat nem tanulok fakton:S
5/7 A kérdező kommentje:
Hát sok sikert! :) Meg magamnak is! :D
2012. jan. 23. 10:40
7/7 anonim válasza:
Mennyi pontod lett? Nekem 396. Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!