Nem jött meg. A gyógyszert 6 év után tavaly októberben hagytam abba. Azóta mindig megvolt, csak a mennyisége kevesebb volt. Ha február 16-tal kezdődő héten voltam együtt a barátommal, akkor mikorra várható a beágyazódás?
Figyelt kérdés
26-án csináltam tesztet, ami negatív volt. Meddig életképesek a hímivarsejtek?2009. márc. 2. 07:06
1/2 anonim válasza:
a hímivarsejtek biztonsággal 72 óráig, ritkább esetben akár egy hétig is életképesek.
a beágyazódás most zajlik, a teszt még korai volt, egy hét múlva egy nagy érzékenységűnek már ki kell mutatni valamit!
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ. Akkor a héten még nem érdemes csinálni egy újabb tesztet? Igazából nagyon aggódom. Nem szeretnék még baby-t.
2009. márc. 2. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!