Bentre milyen cipőt vegyünk?
Figyelt kérdés
Én pediped cipőcskére gondoltam.
lassan 10 hónapos lesz, kb másfél-2 hónapja járkál bútorokba kapszkodva. Tegnap tett egy lépést előre egyeül, de aztán eldőlt. Bentre gondoltam kiscipőt, mert legtöbbször lábujjhegyen jár.
Pediped cipő jó ebben az setben? vagy inkább szandált vegyünk? (úgyis csak itthon hordaná)
2009. szept. 4. 10:59
1/4 anonim válasza:
Bentre nem érdemes venni, mert a kis talpának az a legegészségesebb, ha mezitláb - zokniban - van.
Én nem vettem a lányomnak bentre, csak kintre szandát.
2/4 anonim válasza:
Bentre tényleg nem kell cipő, mezítláb tanul meg a legjobban járni, úgy érzi a talpa alatt a padlót, így egészségesebb. Ha meg hideg a padló, vagy járólap vagy ilyenek, akkor zokni, ha csúszik, akkor vannak gumis talpúak (bár én nem nagyon szeretem, mert iszonyat módon befülled, nem nagyon szellőzik a gumi miatt.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom milyen a padlótok, szőnyegen tényleg jó a zokni, de ha már járólap, laminált parketta is van, ott csúszkál a zokni, nagyot eshet a baba. Szerintem ebben az esetben kell a cipő. Nálunk kora tavasszal kezdett járni a fiam, mi kisszandált vettünk bentre, ami jól tartja a bokáját. De jó szerintem a vékony zárt cipő is, ha elég stabilan tartja a lábát.
4/4 anonim válasza:
Szerintem bentre elegendő a csúszásgátlós zokni. Ez a legegészségesebb a kis lábának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!