Milyen gyerekülést vegyünk ami jó és olcsó?
Kisfiam 10 hónapos, 9,5 kg, 74 cm.
Még hordozóban utazik, mert nem ül stabilan, de egyre kisebb neki, és lassacskán kéne venni "rendes" babaülést.
Milyet tudtok ajánlani?Linkeljetek is légyszi, ha lehet.
10ezer körül gondoltam, de tudom, 20 körül vannak...
Elsősorban újat keresünk.De ha nagyon nincs 10 körül,akkor körbenézek majd vaterán is.
Csak lövésem sincs milyet kéne venni, milyenek vannak, amit sokáig ki tudunk használni.
Köszönöm a segítséget.
SZia!
Mi 13-ért vettünk Maxi Cosi Priori-t, használtan, új huzattal. Ez a legkönnyebben és a legjobban hátra dönthető, konkrétan olyan szögben ül(het) benne a baba, mint a hordozóban. Már a 2. gyermekem használja és imádják. Töréstesztjei is jók, újonnan jó drága. Nekünk bevált és az ismerőseinknek is.
Így most hirtelen ezt találtam példának:
Ha már rendes ülést akartok, és olcsón újat, akkor jó a Nania, mást nem is nagyon találtok.
/A 0-18 beköthető hordozóként is, de szerintem ekkora babának már felesleges olyat venni./
Ha bp-en jártok, érdemes a babyoutletben szétnézni, brendonos áruk vannak olcsóbban. Pl. sok autósülés.
Nekünk sem telik drágára, de inkább legyen használt és erős, biztonságos ülés, mint egy vacak új. Az meg úgyis látszik rajta, ha törött volt, jól meg kell nézni (huzatot leszedni). A jó márkák sok gyereket kiszolgálnak kifogástalanul, nem kell tőlük félni!
Egy baleset után sosem bocsátja meg magának az ember, hogy nem tett meg minden tőle telhetőt...
Szia! Én ezt néztem ki a fiamnak ő 9 hónapos 9 kiló és stabilan ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!