Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen gyerekülést vegyünk...

Milyen gyerekülést vegyünk ami jó és olcsó?

Figyelt kérdés

Kisfiam 10 hónapos, 9,5 kg, 74 cm.

Még hordozóban utazik, mert nem ül stabilan, de egyre kisebb neki, és lassacskán kéne venni "rendes" babaülést.

Milyet tudtok ajánlani?Linkeljetek is légyszi, ha lehet.

10ezer körül gondoltam, de tudom, 20 körül vannak...

Elsősorban újat keresünk.De ha nagyon nincs 10 körül,akkor körbenézek majd vaterán is.

Csak lövésem sincs milyet kéne venni, milyenek vannak, amit sokáig ki tudunk használni.

Köszönöm a segítséget.

2011. aug. 7. 20:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

az utolsó kettő jó, köszi, csak ezekhez tényleg az kell, hogy nagyon stabilan üljön.Viszont tuti később is jó lesz.

Igazából annyira nem merek vásárolni a vateráról nagy tételben...nem 1 ismerősömet verték már át:(

2011. aug. 7. 22:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg az eladó értékeléseit, mielőtt veszel! Egyébként én megpróbálnám. Nekem 250 üzlet van a hátam mögött és soha nem volt még olyan eladóval rossz tapasztalatom. Vevővel már igen, de az más tészta. Szóval szerintem gyerekülést nyugodtan vehetsz ott!
2011. aug. 8. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!