Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom megbánta a 3. tervezet...

A párom megbánta a 3. tervezett babánkat. Ilyenkor mit tennétek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 13:39
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Felkelünk reggel, ő szépen megreggelizik, fél órát a kádban fürdik, készülődik. Én pedig felöltöztetem mindhárom gyereket, kakaót készítek, szoptatok, pakolok, rendbe rakom a lakást ezalatt. Legutoljára letusolok, 10 perc alatt elkészülök.

És nem érti, hogy mi a bajom. Ő a saját igényét nem helyezte hátrébb, ugyanolyan szabad életet él, mint régen. Akkor haverozik, amikor akar, akkor jár haza, amikor akar, főleg most, hogy megszületett a 3. baba. Előtte nem volt ilyen.

2013. febr. 4. 14:54
 12/25 anonim ***** válasza:

Azért ez elég nagy segítség, hogy egész nap veletek van.

Nappal van a sok dolog, nem éjszaka.

2013. febr. 4. 17:28
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem értem: ugyanolyan szabad életet él, mint régen, aztán meg azt írod, hogy régen nem ilyen volt. Most akkor milyen a párod.
2013. febr. 4. 17:30
 14/25 anonim ***** válasza:

Meg kell beszélned vele a dolgokat.

Ilyet olvasva adok hálát a JóIstennek, hogy az én férjem még akkor is örülne, ha a hatodikat várnám. Én már nem annyira, de szerintem egyikünk sem mondana ilyet.

2013. febr. 4. 18:30
 15/25 A kérdező kommentje:

A gyerekek előtti szabad életét éli most.

Egész nap sem igazán segít, mindenben a saját érdekét nézi, ő az első, a második, a többedik a gyerek, rólam már nem is beszélek.

Csak a legnagyobb gyerekkel játszik, a kicsikkel nem tud mit kezdeni-ezt mondja.

Éjjel azért a kicsi számtalanszor ébred, folyamatosan felkelek hozzá, szoptatom. Mivel elég sírós, csak kézben van el, így nagyon nehezen haladok a háztartási munkákkal, egy mosogatást is ötször kell megkérnem, hogy elmosogasson. Szóval nem tudom, hogy mitől van kifáradva, mert a java rám esik. Mégis azt mondja, hogy megbánta.

2013. febr. 4. 19:15
 16/25 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, hogy a férjed azért bánja, hogy meglett a harmadik baba, mert így neked kevesebb időd jut a nagyobbakra/házi munkára, így neki is be kell segíteni. És itt borul az ő kis önző élete.

Bocsi, de nekem így jön le...

2013. febr. 4. 19:18
 17/25 anonim ***** válasza:

Hát figyi az én férjem is hasonló de akkor is azt mondom hogy most ne dobbants szerintem ha erre gondolsz hogy elhagyod. Még sokkal nehezebb lenne egyedül. Azt írod nincs segítséged, gondolom egyedül nem tartanád el őket egykönnyen.

Várj még tudom nehéz és ki vagy készülve merülve de ez most a legstrapásabb időszak szoptatással éjszakázással mindennel.

Egyébként nekem is 3 van és én is szoktam bizony úgy érezni hogy túlvállaltam magam és szóvá is szoktam tenni mert úgy érzem már attól is könnyebb hogy kimondom. Ettől nem lépek meg, nem hanyagolom el őket és semmi de igenis kimondom. Attól hogy úgy érzi de magába fojtja nem lenne jobb...

Kitartást kívánok neked és sok erőt. Én nem lépnék még semerre a helyedben ha később is így lesz és beleunsz betelik a pohár akkor már talán könnyebb lesz mikor dolgozol vagy bármi.

2013. febr. 4. 19:24
 18/25 frászkarikaborsó ***** válasza:
Ha elég sírós a kicsi, az stressz neki is. Majd elmúlik, és akkor jobb lesz a helyzet. Nekünk csak egy van, és a párom a kicsi 1 hónapos korában közölte hogy nem lesz több mert ő ezt nem bírja, vagy ha mégis akarok másodikat akkor előre leszögezi hogy ő nem fog vele foglalkozni, egyedül kell csinálnom. Aztán a hasfájást kinőtte a baba, rengeteget játszanak már ketten, és szerintem már rég el is felejtette azt a bizonyos kijelentését.. Bízom benne hogy nálatok is ez lesz, lehet hogy több idő kell hozzá, babafüggő hogy mikor lesz már "élvezhető" a picinek a társasága.
2013. febr. 4. 20:22
 19/25 anonim ***** válasza:
De jó nektek!Nekünk meg nem lehet egy sem..
2013. febr. 10. 10:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha megbánta, hogy lett egy 3. gyerek is, csináljatok még egyet és akkor már 4 lesz. Szaporodjon a magyar nép, eléggé lecsökkent a létszámunk :(
2013. febr. 10. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!