Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nem tervezett babátokat is...

A nem tervezett babátokat is ugyanúgy szeretitek, mint a tervezettet?

Figyelt kérdés

Nem terveztük a 2. gyereket, de spirál mellett terhes lettem. Úgy döntöttük megtartjuk.

Most vagyok 25 hetes, nem érzem azt az örömteli várakozást, amit az első terhességem alatt. Ez rossz jel? Ettől még fogom szeretni őt is, ugye?

2012. nov. 24. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogyne szeretnéd.Ugyanúgy fogod szeretni.
2012. nov. 24. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem egy 1,5 éves kisfiam van,nem terveztük ilyen hamar de így alakult.A terhességkor nem volt semmi gond.Bár a szülés után depressziós lettem 3 hónap után enyhült,kb 6-7 hónapos volt mire elmúlt nagyjából.Nem volt egyszerű,de ettől függetlenül nagyon szeretem a fiam,és szerintem ha tervezett is sajnos depressziós lettem volna,több okból is.Ne aggódj biztosan szeretni fogod,csak ugye nehezebb a helyzetet úgy elfogadni,hogy nem te döntöttél erről hanem kész tények elé voltál állítva,ez a nehéz,persze ti döntötték el,hogy megtartjátok,de azért az már más,mintha arról döntöttetek volna szeretnétek még egyet.
2012. nov. 24. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon nem terveztem, meg is voltam ilyedve de ö a mindenem már :) 3,5 hónapos.
2012. nov. 24. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elgondolkodtató. Jó anya leszel, de nézz magadba és meditálj ezen egy kicsit. Ez a baba nem kérte, hogy lehessen. Mégis jön. Nem érdemli meg, hogy szeresd? Ha magadra haragszol, azt magaddal kell megbeszélned, megoldanod. Ez a pici semmiről sem tehet. De ezt a feszültséget még most kell elengedned, nehogy később gátja legyen egy jó kapcsolat kialakulásának. Javasolnék egy beszélgetést, szaksegítséggel, ha anyagilag és időben belefér.
2012. nov. 24. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Első gyereknél mindig nagyobb a várakozás.Hiszen még minden újdonság és izgalmas.A másodiknál nehezebb már mert ott van a tesó ami leköt.Nincs már idő egész nap pocakot simogatva ábrándozni.Mindemellett:amikor eldöntötted hogy megtartod őt attól fogva már ő is várt baba.Nekünk a 3. sikerült be ráadásul a második után 7 hónappal .És hát imádom őt is.Ettől ne félj meglátod és megszereted !
2012. nov. 24. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!