Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vállal gyereket az aki...

Miért vállal gyereket az aki még magát sem tudja eltartani?

Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 20:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
jav.: nike cípőt
2013. febr. 3. 13:44
 22/28 anonim ***** válasza:
Igen van különbség persze. Azokat én sem értem, csak az én esetemre is azt hallom folyton, hogy minek.....tiszta hülye vagy......nem fogod tudni eltartani ilyesmi. Azért éljek, hogy dolgozzak munkát keressek dolgozzak aztán menjek nyugdíjba. Szóval érted. Szerintem nem lehet így skatulyázni ezt a témát.
2013. febr. 3. 13:54
 23/28 A kérdező kommentje:

Romáknál nem téma 14 évesen szülni.((

Durva.

Bezzeg ott nincs meddő pár:(((

2013. febr. 3. 17:10
 24/28 anonim ***** válasza:
Igen. Élnek a retekben még sincs semmi bajuk. Röhej!
2013. febr. 3. 18:04
 25/28 anonim ***** válasza:
Egyszerűen hülye azért, aztán az államot szidja mikkor maga hülye az élethez.
2013. febr. 3. 18:06
 26/28 anonim ***** válasza:
Majdnem az egész családom szinte külföldön dolgozik. Ott nem így megy. Mert ott van MUNKA! Itt nincs. Vagy ha talál az ember, nem jelent be, mert akkora adót kell befizetni a vállalkozónak, hogy nem tudna fennmaradni. Igen is az állam a legnagyobb maffia Magyarországon!
2013. febr. 3. 18:14
 27/28 anonim ***** válasza:
A ciganyok olyanok, mint a csotanyok.. Mindenhol fennmaradnak sajnos.
2013. febr. 3. 19:09
 28/28 A kérdező kommentje:
Na igen 4 éves cig.ny gyerek télen kabát nélkül 7 évesen cigizik semmi bajuk egészséges nem betegek nem láttam még nagyon ci.ány szemüvegest:(
2013. febr. 3. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!