Miért vállal gyereket az aki még magát sem tudja eltartani?
Egyeske vagyok:
Ennek az okosnak minden napra volt cigire pénze. Ha csak 500 Forintot számolok a cigire, akkor 4 napig nincs cigi és máris van 12 darab gumi a kukira.
De tény, hogy nagyon sok buta ember van és ez még csak az eleje.. mi lesz még itt!
Én nem törölném el a gyest és családit, csak nem alanyi jogon járna, hanem annak, aki megérdemli.
19 éves korom óta dolgozom, volt, hogy 3 műszakban. Érettségi, főiskola estin, levelezőn a 3 műszak mellett. 29 évesen szültem és most itthon vagyok 2 éve a lányommal. Márciustól gyesen leszek és igen is jogosultnak tartom rá magam. mennék vissza dolgozni, de megszűnt a munkahelyem. És igen, még kistesót is szeretnénk.
Nagyon durva tesztre nincs pénze??
Jujj vannak komoly gondok úgy nézem.
Én szerintem sokan tudják, hogy nem tudják majd eltartani de úgy vannak vele majd lesz valahogy.
Meg ha az ilyeneknek azt meri valaki mondani, hogy miért nem vár egy kicsit munka hely suli majd aztán mérgesen az embernek oda mondják, hogy neki nem a karrier a fontos.
A ci.ányokról ne is beszéljünk :((((((( 20 éves azt már 3 gyerek ott van megy az utcán kunytorogni meg segélyért de dolgozni azt nem akarnak :(
Azt rinyálnak, hogy 3 gyereke van mit adjon neki enni nincs pénze.
Ilyenkor úgy oda mondanám, hogy ha bas.ni volt eszed akkor erre is kellett volna előtte gondolni
Bocsi előző vagyok! Mobilról írtam és késő is volt szóval:
Pont a héten írtam egy GYES-es kérdésre, hogy számomra az a szomorú és furcsa, hogy aki soha nem dolgozott és aki dolgozott a 2. évtől a 3. évig ugyanannyi a juttatása, ez nem igazságos...nagyon nem! :-/
Utolsó:
Csak tudod van különbség aközött, hogy nem nike-i cipőt veszel a gyereknek, hanem vmi olcsóbbat, meg aközött, hogy nem tudsz neki kaját adni!
És a kérdező igen csak az utóbbiról beszélt.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!