RDP kérdése:
Havi 45ezer ft-ból, hogy lehet eltartani egy gyereket?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 09:19
1/11 anonim válasza:
Márhogy úgy hogy ez a pénz CSAK gyerekre megy? (tehát rezsit nem számolva, kajára, gyógyszerre, pelenkára, fürdetőre, ruhára, vagy iskolai, óvodai költségekre ha nagyobb)?? Akkor igen. szerintem.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen csak úgy!! Elég necces szerintem:S Én nagyon megtartanám, de ettől félek mi lesz ha nem lesz pénzem épp?:S Sajnos egyedül felnevelni nehezebb szerintem...
2010. nov. 16. 09:22
3/11 A kérdező kommentje:
ez a pénz pelenkára meg ilyen dolgokra menne. Egy év után elmennék dolgozni úgy már nem lenne gond de addig meg is kellene élni...
2010. nov. 16. 09:24
4/11 anonim válasza:
Ha csak a gyerekre menne, akkor könnyedén!
5/11 anonim válasza:
Ha az alap szükségleteit nézzük a babának, akkor ennyi pénz elég. De ha tápszeres, akkor az drága költség. Nem beszélve arról, hogy minél nagyobb a gyermek, annál több pénzt kell á költeni.
Az jó, ha vissza tudsz menni dolgozni, ha 1 éves a gyermek. Ahhoz pedig bölcsit kell találni. S kell egy olyan munkáltató, aki foglalkoztat egy 1 éves gyerekkel -manapság nem kedvelik az édesanyákat, mert mi van, ha a gyermek beteg.
Ha a gyerek beteg, akkor drágák a gyógyszerek!
6/11 anonim válasza:
Egy csecsemőre az első időkben (pelenka, használtan vett ruha, törlőkendő, gyógyszerek) havi kb 25 ezer ft elegendő. Ha tápszeres, kicsit több. Szerintem ne aggódj, ki fogtok jönni :)
7/11 anonim válasza:
Nekünk kettőnknek nem volt sosem 45000 összesen a gyerekre, mégis mindene megvolt, normális pelust hordott, rendes kaját evett, szép ruhákban járt. Ha van ennyi plusszod, akkor nyugodtan, ezért el ne vetesd! Ebből még bébiszitterre is futná. :) Ha meg pár ezer kell, akkor le lehet mondani egy-két dologról.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!:)
2010. nov. 16. 09:39
9/11 anonim válasza:
ha csak a babára megy, akkor simán. nyilván ahogy nő, nőnek a költségek, egy gimnazistát már nehezebb ennyi pénzből, de az se lehetetlen.
10/11 anonim válasza:
Az első vagyok, ha pici babára jutna ennyi az bőven elegendő szerintem is. Még ha tápi is kell, akkor is. Szerinte vágj bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!