Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Albérletből albérletbe gyerek...

Albérletből albérletbe gyerek (ek) el?

Figyelt kérdés

Akiknek sok a saját cuccuk (bútorok stb), azok is olyan könnyen váltanak lakhelyet? Valamint mióta gyerek van, jobban meggondoljátok a költözést?

Én nagyon szívesek költöznék spórolás szempontjából, de nagyon visszatart az, hogy pakolni kell. Terhes is vagyok, meg van egy kicsi lányom is. Rengeteg a cuccunk és a bútor is sok. Utálom a költözést. Ti hogy vagytok vele?

2013. jan. 31. 13:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ha legalább már úgy költöznénk, hogy saját lakásba/házba, akkor biztos nagyobb kedvem lenne hozzá. Az a baj, hogy a férjem is utálja a költözést. Pakolni nem tud, tehát az is az én feladatom. Meg a kipakolás is.

Nem lehet úhy költözni, hogy a tárgyak a szekrényekben maradnak? :D

2013. jan. 31. 14:59
 12/13 anonim ***** válasza:

mi is költözködünk rendszeresen :(

vettünk egy lakást, majd jött a gyerek, én ugye otthon voltam vele, férjem cége csődbe ment, így a lakást nem tudtuk nemhogy fizetni, még fenntartani se 1 évig :(

akkor visszaköltöztünk szülőkhöz, de nem ment, most albérlet.... de már épül, szépül az otthonunk, 3-4 hónapon belül költözés.

én azt bánom, hogy vannak olyan bútoraink amiket ha még egyszer szétszedünk, azt már össze nem rakjuk :( pedig szép, jófajta bútorok csak hát nem arra van kitalálva, hogy 4x szétszedjék...

amúgy én a komódokból, íróasztalból nem pakolok ki :D

körbetekerem a fiókokat, ajtókat szigszalaggal, jó sokkal, így nem borul ki semmi ;)

amit csak lehet szemeteszsákba teszem, mielőtt bekötöm teszek bele papírt, hogy mi van benne, így nincs keveredés.

a törékenyek mennek csak dobozba.

de amúgy én is utálok költözni, bár a legközelebbit várom már mint a messiást :D

2013. jan. 31. 22:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Az ötéves fiam egész életében albérletben lakott, mindig saját cuccaink voltak (ami persze nálunk is eszetlenül szaporodik), túl vagyunk már 3 költözésen, jövőre esedékes még egy, mert már nagyon tele van az a nem létező szervem az itteni fűtéssel (negyedik emelet, állandóan levegős radiátorok).

Na hát ja, költözni rettentően utálok, de ha kell, hát kell. A pakoláson még túl is teszem magam valahogy, bár azt is ki nem állhatom, inkább a szállítás az, ami gond, mert piszok sokat elkérnek érte. Egyszer volt szerencsém egy olyan bagázshoz, akiket folyamatosan nyüstölni kellett, direkt húzták az időt, hogy többet kérhessenek. Hozták fel a cuccokat, én közben fent rendezkedtem, erre amikor lenéztem az ablakból, mert már fura volt, hogy nem jön a többi bútor, azt láttam, hogy a platón ülnek, dohányoznak és vígan cseverésznek. Szóltam nekik, hogy a cigiszünetet nem én fizetem, fél óra alatt el lehetett volna készülni, ők meg lent piknikeznek az én kontómra, erre még ők voltak kiakadva.

Na ez az, amit úgy igazán utálok a költözésben: hogy hülyének néznek a szállítók, és szándékosan húzzák az időt, nekem meg őket kell hajkurásznom, amikor enélkül is lenne elég dolgom.

2013. febr. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!