Valamilyen kérvényt be kell adni a városházán, hogy lehessen saját gyerekünk, ezt kérvényezni kell?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 20:51
2/21 anonim válasza:
Kérvényezni hogy legyen valakinek saját gyereke?Miért kellene ezt kérvényezni?Vagy én nem értem?
3/21 anonim válasza:
Ne haragudj olvastam már sok buta kérdést itt de ez mindent visz!:)))
Ezt mégis hogy érted? Beadtok egy kérvényt hogy lehet e gyereketek,ha elutasítják akkor nem lesz? Vagy örökbefogadásra gondoltok???
5/21 anonim válasza:
Mi van? A gyerekeket nem a gólya viszi az önkormányzatba.
6/21 anonim válasza:
Jesszusom!Már Ezt is Orbánék fogják engedélyezni,vagy mi? :/
7/21 anonim válasza:
Sok helyen bizony nem ártana kérvényezni,ahol szinte "megrendelésre" jönnek a gyerekek a nagy semmire!:(
8/21 anonim válasza:
Ez egy nagyon édes kérdés... De jó is lenne, csak az arra alkalmasoknak járna az engedély, gonosz, rossz emberek nem kapnának, csak, ha bemutatják az önkormányzatnál a hivatal döntését, hogy megjavultak, és mostmár jár nekik a gyerek. :)
9/21 anonim válasza:
És mi lenne ha elutasítanák a kérvényt de véletlenül már útba lenne már a baba?
10/21 anonim válasza:
"És mi lenne ha elutasítanák a kérvényt de véletlenül már útba lenne már a baba?"
Akkor lehet, hogy vissza kellene adni.
Az ikrek vajon felárasok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!