Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valamilyen kérvényt be kell...

Valamilyen kérvényt be kell adni a városházán, hogy lehessen saját gyerekünk, ezt kérvényezni kell?

Figyelt kérdés

2013. jan. 29. 20:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

:))) Hát ez marha jó!!! :)))

Olvasva az ehhez hasonló kérdéseket, lassan vizsgázni is kéne belőle, egyesekre ráférne!

2013. jan. 29. 21:12
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Aki bevisz egy fél libát a - Hivatalba' - , annak fű alatt elintézik, hogy kisfiú vagy kislány legyen?
2013. jan. 29. 21:15
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Most azt nem tudom eldönteni, hogy ez csak vicc vagy komoly. De ez egy akkora baromság, hogy csak akkor lehet kitalálni ha komolyan gondolja.
2013. jan. 29. 21:18
 14/21 porcukormókus ***** válasza:
91%
Inkabb ne menj be, neked lehet nem fogjak engedelyezni.. :)))
2013. jan. 29. 21:26
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
A víz sugárba spriccelt ki a számból,ahogy olvastam. Kedves bácsik,tisztelt jelenlévők,kisbabát szeretnénk! szabad szexelnünk,hogy nekünk is lehesseeeen? B-)
2013. jan. 29. 21:47
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Most őszintén!Mi a fenét lehet lepontozni egy hülye válaszon,mikor még nagyobb hülyeség maga a kérdés??Így hogy a fenébe adjon az ember normális választ,könyörgöm??!!
2013. jan. 29. 22:02
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

Ne hurrogjátok már le a kérdezőt, egyáltalán nem rossz ötlet, amit mond, sőt :)

Én már sokszor gondolkodtam rajta, hogy engedélyhez kéne kötni a gyerekvállalást.

2013. jan. 30. 03:06
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
Hát sajnos nem így működik, de el tudnék képzelni egy ideális világot, ahol engedélyhez kötik, kevesebb sanyarú sors lenne talán... ha igazságos feltételei lennének. De nincs így. Akkor lesz gyereketek, ha ti ketten összehozzátok. Javaslom a wikipedia - fogantatás szócikkét.
2013. jan. 30. 08:47
 19/21 Golan Trevize ***** válasza:
78%
A kérdés hülyeség, de a mögötte levő ötletet támogatom.
2013. jan. 30. 08:49
 20/21 anonim ***** válasza:
61%

Csatlakozom, valóban jó lenne ha így lenne. Megfelelő anyagi és erkölcsi háttérrel rendelkezőknek engedélyeznék. Leginkább a "kisebbség" körében kellene így korlátozni a születések számát, mennyivel jobb világ lenne itt ...

Egyelőre "csak" Apánál kell kérvényt benyújtani kedves kérdező, úgyhogy hajrá :D

2013. jan. 30. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!