Milyen apának nézitek az olyant, aki lemond a gyermekéről a barátai tanácsára és a saját érdeke miatt?
Figyelt kérdés
Milyen apának nézitek az olyant, aki lemond a gyermekéről a barátai tanácsára és a saját érdeke miatt?
Harcolt, hogy közös felügyeletet kapjunk, de nálam helyezték el, így közölte majd 18 évesen felkeresi őt a lánya.
Mondtam neki, hogy együtt írathatjuk óvodába, hiszen ezt kérte. De őt már nem érdekli ez sem.
Azóta kb. 3 hónapja nem veszi fel a telefont és sms-re sem válaszol.
Mit tegyek, ha a lányom apás?
#apa?
2013. jan. 27. 16:45
1/9 anonim válasza:
a mindenit. semmit sem tudsz tenni. sajnálom szegény kislányt...
2/9 A kérdező kommentje:
Semmit sem tudok tenni??? Köszönöm
2013. jan. 27. 17:10
3/9 anonim válasza:
Sajnos ez van. Mindenesetre barmilyen nehez is, a gyereknek ne szidd az apat, ne mondj rola neki soha semmi negativumot.
4/9 A kérdező kommentje:
De szerintetek létezik ilyen ember aki ilyen könnyen lemond a gyermekéről? Vagy valamikor valamivel megtörhet a jég?
Nem szidom az apját soha!
Köszönöm
2013. jan. 27. 17:29
5/9 anonim válasza:
Letezik. Eleg csak itt a gyakorin korulnezni....
6/9 A kérdező kommentje:
Létezik??? Akkor nem tudom megtörni a jeget???
2013. jan. 27. 17:42
7/9 anonim válasza:
Sajnos létezik, az én gyerekem "apja" is ilyen. Én nem azt kívánom, hogy a jég törjön, hanem az ilyennek a nyaka. Bár a ti esetetekben, majdnem 3 évig együtt volt a lányával, hátha megjön az esze.
8/9 anonim válasza:
neki ez miért érdeke egyébként? a gyerektartást így is fizetnie kell, maximum a láthatási jogával nem él
9/9 A kérdező kommentje:
A gyerektartást sem fogja fizetni, mert nem bejelentett a munkája.
2013. jan. 27. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!