Van itt olyan férfitársam, aki nem lehet apa, mert nem teszik a saját gyermekét a nevére? Mi ok miatt?
Közös gyermekünk anyja és nagyanyja nem akarja lehetővé tenni, hogy a nevemre vegyem a gyermekem.
Ránézek a gyerekre és eszembe jut, hogy egy idegen f.kalap nevét viseli. Bemegyek az óvodába és megkérdezik, hogy maga ki, hogy más a neve?
Büszkén akarok az apja lenni.
Vagy velük lehetek vagy nem kell semmi, majd 18 évesen felkeres.
Vagy mindenki a nevemre kerül vagy vége.
De nem jogos.
Gyermekem és az anyja is a volt férj nevét viseli.
Meg nekem ne nézze senki, hogy mennyi szeretet adok a gyereknek. Meg, ha találkozok vele, mondok egyet, ha az anyjával van mondanak neki mást?
365 napon belül történt a válás.
De azóta már 4 éves és rég lezáródott, de azt mondja, hogy nem tud bennem megbízni. Meg bizonyítsak? De könyörgöm mit? Jogaim vannak, apa vagyok és az akarok lenni!
Voltam az ügyészségen és a bírósági út is meg volt. De annyi történt, hogy az anyakönyvben lekerült a volt férj nevéről és rákerült a volt apósom nevére, mint képzeletbeli apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!