Anyukák, vannak olyan képeitek a kislányotokról, amelyet a ti régi gyerekkori képetek mellé rakva, mintha ikrek lennétek? Esetleg ugyanez apa-fiú párosban?
Én vagyok az anya, és a fiammal van ilyen képünk, 2 éves korunkból.
Anyósom teljesen elámult, amikor mutattam neki.
Én is anya vagyok, és a fiammal van ilyen képem.
Anyósom mindig azt hangoztatta, hogy a gyerek tiszta apja, anyukám meg azt, hogy mintha én lennék kiskoromban. Előszedtem egy régi képet magamról és megmutattam anyósnak. Első reakció: ezt a képet nekik hívattam elő a gyerekről? 2. reakció: normális ruhát is adhattam volna rá! :)
Nálunk is van hasonlóság.
Nekem egyébként az a tapasztalatom, hogy ugyanaz a gyerekem a különböző fényképek egyikén rám, másikon férjemre hasonlít, vagy valamelyik rokonra.
Mert minden gyerek "keverék", és a képek a pillanatfelvétel miatt egy-egy vonást kierősítenek.
Szóval szerintem nincs olyan, hogy "kiköpött egyik vagy másik".
Épp most állapítottam meg egy barátnőm fiáról, hogy mindkét szülőjére egyszerre nagyon emlékeztet.
Szóval szerintem a fenti válaszoló esetében mindenkinek "igaza lehet", mert ugye mindenki azt látja egy kicsit a gyerekben, amit "látni akar".
Jól ki van ez találva... :D
Anyukám elővett a múltkor egy kiskori képemet (3 hónap körüli). Azt hittem a fiamat látom. :)
Édesanyám 8.-os tablóképe meg az én 8.-os képem is csak színben tér el (anyué ff, enyém színes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!