Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterás/teszes vásárlók...

Vaterás/teszes vásárlók eladók, szép a ruha de iszonyú büdös cigiszagú kicsi baba és gyerekruhákról van szó, milyen értékelést írjak?

Figyelt kérdés
2.jára mosom őket és még most is úgy érzem vizesen hogy tök cigiszagúak. Viszonylag gyorsan postázott az eladó, kommunikatív volt, megtörtént az adásvétel, tehát gondolom pozitív de azért valahogy szívesen jelezném ezt, a leírásba írjam bele vagy hogy? Vagy hagyjam a fenébe ?
2013. jan. 30. 22:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Illóolajat ne tegyél az áztatásba szerintem! Azoktól kérdezem, akik így mosnak: az olaj nem hagy foltot a ruhán? Én nem teszek sose az esetes vízhez semmit és a mosás után mindig visszafogott mosóporillata van a ruháknak.
2013. jan. 31. 09:42
 22/27 anonim ***** válasza:

21

Nem hagy nyomot a ruhán az adagolása miatt. Fél liter 10 %-os ecethez fél liter víz és pár csepp illóolaj bőven elég. Ha ezt összerázod, az olaj nagy része ki is ül az üvegre, de az ecetszagot majdnem teljesen semlegesíti. A hatását nem befolyásolja. Ez mosógépben való öblítéshez annyira minimális, hogy csodálnám, ha foltot hagyna. De szerintem áztatásnál sem fog, tényleg elég pár csepp, de ha nem akar, nem muszáj áztatáshoz is tenni az olajból.

Remek friss illata van a ruháknak, az ecetet nem érezni mosás után, és az illóolajat is csak halványan. Nem olyan erős, mint az öblítőillat, de nem is ez a lényege.

100 % tisztaságú illóolajat használok.

2013. jan. 31. 09:58
 23/27 A kérdező kommentje:

Köszi akkor kérdeznék is ezzel kapcsolatban hogy ha nem tesz vki illóolajat hozzá akkor milyen illata lesz a ruhának? Tehát ha mosószódát használok meg sima ecetet?

Illetve hogy a mosószódát oda töltöm ahova a mosószert kell az ecetet meg az öblítős rész helyére?

2013. jan. 31. 10:05
 24/27 anonim ***** válasza:

Mosószódát nem használok, de illóolaj nélkül is kiöblítődik az ecet szaga a ruhákból, akkor sem lesz kellemetlen szagú.

Én ecetet szoktam használni színfogáshoz is, ha valamelyik ruha fog, akkor kézmeleg vízbe öntök ecetet, 1-2 decit, és hagyom benne a ruhát állni kicsit, utána nem fog. És a ruha sem marad ecetszagú.

2013. jan. 31. 10:10
 25/27 anonim ***** válasza:

Sajnos sokan dohányoznak kicsi baba mellett.

Viszont ők maguk nincsenek tisztában azzal, hogy a cigiszag érzik a ruhán.

Sógornőmék fia mindig büdös cigiszagú. Mivel bent dohányoznak. Szép, rendezett a ruhája, öblítővel mos, de a cigiszag érzik rajta. Ő nem érzi.

A férjem kint dolgozik külföldön. Ha hazajön, mindent mosok ki, mert büdös. Pedig ő is kimossa a ruháit.

Egyszerűen nem érzi, hozzászokott.

Én a helyedben a privát üziben megemlíteném, hogy biztosan az eladó maga nem vette észre, de máskor figyeljen oda.

Remélem beválik az áztatás!

2013. jan. 31. 10:55
 26/27 anonim ***** válasza:

21-es vagyok. Nem marad ecetszagú akkor sem, ha semmit illatosítót nem teszel hozzá.

Én amikor hazamegyek anyukámékhoz, mindig rettenetesen beveszi a cigiszagot a ruhám és csak itthon tűnik fel, amikor hazaérek. Tesóm is cigizik, a kislánya is mindig cigiszagú, hiába használja a legmárkásabb, prémium, izémizé parfümös lenort vagy mit, dől a ruháikból a bagószag.

2013. jan. 31. 11:24
 27/27 A kérdező kommentje:
Én is dohányoztam még a gyerekek előtt és tudom hogy az ember szaglása eltompul egy idő után meg ha ő egész nap abban van, nem is érzi már de ez mondjuk EXTRA durván volt olyan szagú tehát emellett napi 1 dobozt elszívtak kb szerintem :) Mindegy, áztatódik már, majd jelentkezem sikerült e. remélem sikerrel járok mert amúgy meg olyan szép és márkás jó állapotú kisruhák.
2013. jan. 31. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!