Vaterás/teszes vásárlók eladók, szép a ruha de iszonyú büdös cigiszagú kicsi baba és gyerekruhákról van szó, milyen értékelést írjak?
Figyelt kérdés
2.jára mosom őket és még most is úgy érzem vizesen hogy tök cigiszagúak. Viszonylag gyorsan postázott az eladó, kommunikatív volt, megtörtént az adásvétel, tehát gondolom pozitív de azért valahogy szívesen jelezném ezt, a leírásba írjam bele vagy hogy? Vagy hagyjam a fenébe ?2013. jan. 30. 22:10
1/27 anonim válasza:
Ha nem tetszik akkor mond meg, hogy visszaküldöd ő meg küldje vissza a pénzt. Internetes vásárlást 14. napig vissza lehet küldeni minden indoklás nélkül és vissza kell vennie.
2/27 anonim válasza:
a szag nem tartozik a ruha állapotához
3/27 A kérdező kommentje:
de tetszik maga a ruha teljesen oké.
2013. jan. 30. 22:15
4/27 derko340 válasza:
Őszintén írd le az észrevételeid!A jót és a rosszat is, legközelebb erre talán odafigyel majd,vagy jelezd az eladónak privát üzenetben.
5/27 A kérdező kommentje:
hát az a gond hogy kétlem hogy ha ez magától nem jutott eszébe vagy nem érezte igényét, majd az én jótanácsomra hirtelen másképp csinálja...ezért is kérdezem hogy egyáltalán van e értelme ezt megemlíteni vagy hagyjam a csudába...
2013. jan. 30. 22:17
6/27 anonim válasza:
Ha egyébként kedves volt, és nem volt semmi probléma, akkor egy pozitív értékelésbe írnám bele, hogy egyelten észrevételed, hogy büdös cigiszagú a ruha és ezt nem említette sehol a termékleírásban (persze csak ha tényleg nem említette).
7/27 anonim válasza:
Előbb privát üzenet, utána az értékelés. Lehet hogy segiteni fog ő is, és nem áll hülyén hozzá. Ha esetleg igen, meg is van az értékelés
8/27 anonim válasza:
Szia, én először megpróbálnám kimosni,vasalni, HA nem jön ki a szag, akkor megírnám, hogy így nem tudjátok hordani, és javasoljon valami megoldást....Ettől függne az értékelésem is...Legközelebb megkérdezném, mielőtt vásárolok, mert tényleg van akinek ez fel sem tűnik, és emiatt még lehet szép állapotban, tehát nem állított valótlant!
9/27 A kérdező kommentje:
nem, nem említette direkt megnéztem...jó igaz azt sem írta hogy füstmentes környezetből. de elvileg a saját lánya ruhái nem nagykereskedő szóval nem feltételeztem hogy baba mellett dohányozna bárki.
2013. jan. 30. 22:21
10/27 A kérdező kommentje:
:) mondjuk segíteni nem sokat tud hiszen én mosom küzdök vele 2 napja :) mindegy végülis nem olyan nagy energia remélem már holnapra kimegy ez a szag belőle..
2013. jan. 30. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!