Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, aki...

Mit gondoltok arról, aki bölcsibe adja a gyereket, pedig lehet megtehetné, hogy otthon maradjon 3 éves korig?

Figyelt kérdés
Tényleg nagyon "szar" anya?
2013. jan. 30. 14:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

És ki ítél el?

Mond valaki rosszat rád,vagy ez úgymond csak egy tudatalatti önkritika?

2013. jan. 30. 15:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
a bölcsi nem börtön,nem kínozzák a gyerekeket.Enni is kapnak és jól érzik magukat.2 éves kor felett pedig egyes gyerekek nagyon igénylik a társaságot.Olyan régi téveszme ez már hogy az szar anya aki beadja a gyerekét.
2013. jan. 30. 15:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Konkrétan az egyik ismerősöm mondta. Azt nem hogy szar anya vagyok, de hogy milyen már, hogy bölcsibe adom, mert ha nekik ilyen jól menne, akkor tuti nem adná be, és így is lelki beteg, hogy neki meg vissza kell menni mikor a kicsi 2 éves lesz. Na azóta nem is nagyon beszél velem, ami egyébként nem aggaszt, mert vannak furcsa dolgai a csajnak, sepregetne inkább a saját háza táján. De a barátnőm is megjegyezte, hogy ő bizony maradna. Konkrétan a férjemen meg az anyukámon kívül senki nincs aki az én véleményemen van. Nekem meg ettől persze lelkiismeret furdalásom van és minden reggel bőgök mikor eljövök a bölcsiből. Pedig a kicsi nagyon élvezi, 3 hete jár, 2 reggel volt össz vissz sírás, ma reggel is mosolyogva köszöntünk el egymástól, az ott alvás sem jelentett semmi gondot.
2013. jan. 30. 15:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 6 hónaposan kellett a fiam vinni,szeptemberben muszáj volt,de annyira társasági kény volt,és önálló,talpraesett,hogy tudtam jó lesz neki,és tényleg az első pillanattól imádja,ha nem kellett volna ilyen korán is tuti beadom 2 évesen.A következő gyermekem sem fog itthon maradni 3 éves koráig,egy azért,mert kitudja hogyan állunk anyagilag a másik azért,mert nem tartom olyan jónak,hogy 3 évig korig otthon üljünk a gyerekkel,nekem felüdülés volt a munka,és tuti begolyóznék a 3 éves korig otthon malmoznék,szóval remélem érted,ráadásul úgy gondolom 1,5-2-2,5 éves gyereknek nagyon is kell gyerektársaság.
2013. jan. 30. 18:14
 15/19 anonim ***** válasza:
*16 hónaposan
2013. jan. 30. 18:15
 16/19 anonim ***** válasza:
bocsánat az elírásokért,ma egy kicsit szétszórt vagyok ettől a melegfronttól
2013. jan. 30. 18:19
 17/19 anonim ***** válasza:
én mind 3 gyerekemet bölcsibe adtam ,saját épelmélyüségem megörzése,és pénz miatt,soha semmi bajuk nem volt bölcsivel.
2013. jan. 30. 18:24
 18/19 anonim ***** válasza:
A fiamnak 2évesen kerestünk magánbölcsit, minden nap 8-12 óráig van ott. Már nagyon azt éreztem, hogy nem elég neki, ha minden nap a játszótéren lógunk, meg játszóházban, illetve, hogy mindig velem van. Nagyon jó döntés volt, hogy beadtuk, mindenkinek jót tett.
2013. jan. 30. 18:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem, sőt nálunk az az általános, hogy 2éves kor körül bölcsisek a gyerekek, pedig úgymond "gazdagabb" környéken lakom.
2013. febr. 1. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!