Szerinted a nők az "otthon királynői" vagy a "dolgozó női" főszerepet szeretik jobban?
Ki ezt, ki azt. Az életszakaszainkban is más-más van előtérben, hol ez, hol az.
Én most az otthon királynője vagyok:))Most ez sokkal jobb, mint dolgozni járni, egyelőre, később változhat.
Én királynő, és dolgozó lány is vagyok kegyben. A férjem külföldön dolgozik, hogy jól éljünk (szóval anyagilag királylány vagyok), viszont rám marad minden itthoni teendő! Gyerekek, háztartás, egyéb intézni való, stb... (ez a dolgozó lány énem)
Mind a kettőt imádom, és élvezem.
Dolgozó lány sajnos létezik anélkül, hogy királylánynak érezné magát. Viszont szerintem az a királylány aki nem érzi magát dolgozó nőnek, az nem érdemli meg a "királyságot"!
Bocs, de szerintem az a királynő, akinek nincs gyereke, egész nap semmi dolga, mert a férje, párja annyit keres, hogy ő egész nap tud csavarogni, fodrászhoz, kozmetikushoz járni, barátnőzni, vásárolgatni. Még főznie se kell, mert rendeli, vagy étterembe jár, vagy valaki megcsinálja helyette.
Illetve, ha van gyereke, akkor van egy dada, vagy bébiszitter, aki csak a gyerekkel foglalkozik. Ja és persze, bejárónője is van.
Na, az a királynő.
Kedves 9.!
Az a királynő aki úgy viselkedik ahogy írtad, az hamar elbukik (vagy nagyon szerencsés). Viszont az aki tesz azért hogy a birodalma minél erősebb, és harmonikusabb legyen, (lehetőleg saját erejéből), az érdemli meg az igazi "királynő" jelzőt!
8. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!