Szerinted a nők az "otthon királynői" vagy a "dolgozó női" főszerepet szeretik jobban?
Szeretem ezeket az elméleti-filozofáló kérdéseket. Csak értelmüket nem látom.
Mert a valóság nem ennyire fekete meg hófehér.
Akinek meg mégis ilyen fekete-fehér a világ, az igen kis társadalmi réteget képvisel, belőlük nem szabad nagy általánosságokat levonni.
Nem dolgozom, itthon vagyok a gyerekkel, terhesen.
A férjem tart el. Nem vagyunk gazdagok, de amit szeretnénk, az megvan!
Nem érzem úgy hogy a háztartás munka lenne.
Mosok főzök takarítok, de nekem ez nem munka, mert a magam tempójában csinálom, közbe lehet netezni, leülni...
Ezt egy 8 órás műszakban nem teheti meg az ember!
A gyereknevelést sem tartom munkának, hisz játek, mese séta az egész nap, s mint írtam, azért ezt nem lehet összehasonlítani egy boltban lehúzott 8 óra, agy egy gyárban egy műszak után!
Én nem érzem hogy dolgoznék, nekem nem munka az itthon lét.
Ha dolgoznék is elkényeztetve ezeket végezni.
Szeretek itthon lenni, örülök higy ilyen férjem van, hogy eltart, sosem szól semmiért, haza adja az egész fizetését.
Na, megint a sok írígy lepontozza azt akinek jó!
Kívánom ilyen sz@r élete maradjon a lepontozónak!
Játék, mese, séta. Aha.
Én inkább ezekkel a szavakkal illetném: rohangálás, pakolás, etetés, mosás, fürdetés, és sok-sok szaros pelenka.
Még jutott eszembe pár lelki dolog: félelem, bezártság, magány.
Akinek nincs gyere, nem tudja mit beszél. Dolgoztam én 12 órákat, kemény fizikai munka volt. De soha nem voltam estére olyan fáradt, mint a gyerek mellett.
Én mindkettőt egyformán szeretem.
Szerettem otthon lenni a gyerekeimmel és szeretem a munkámat is, mindkettővel nagyon jól tudok azonosulni, választani nem nagyon tudnék a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!