Autósülés probléma?!
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos, 9 kilogramm, 75 centi. 0-13 kilóig használható hordozónk van, de már kilóg a feje egy kicsit. Vagyis ülést kellene váltanunk a magassága miatt. NAgy dilemmában vagyok, mert a családtól örököltünk egy 9 kilótól használatos ülést, viszont én azt még korainak tartom, mert most kezdett el ülni és még nem is ül stabilan. Nem is dönthető és csak menetiránynak megfelelően lehet bekötni. Utána olvastam és elvileg azt a hordozót amink van 15 hónapos korig lehet(ne) használni... egy 15 hónapos baba már stabilan megtudja tartani magát, így akkor oké, hogy váltani kell, de az én fiam még csak 7hónapos... Szerintetek lehet használni biztonságosan úgy a 9 kilótól használható ülést ekkora gyereknek? Nem terheli meg nagyon a gerincét? Megtudja tartani magát egy nagyobb fékezésnél? Én jobbnak tartanám ha még jó ideig menetiránynak háttal lenne bekötve... Biztonságosabb. Vagy: lehet kapni 0-25 kilóg használható ülést. Nem tudom, hogy ezt menetiránynak háttal is be lehet kötni? Érdemesebb lenne egy ilyet venni inkább? Köszi a válaszokat!2013. jan. 30. 09:49
11/11 anonim válasza:
A férjednek mutasd meg a válaszainkat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!