Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babasírás miatt feljelentés?...

Babasírás miatt feljelentés? Nektek se normálisak a szomszédok?

Figyelt kérdés

[link]

10 hónapos baba miatt jelentette fel a saládot a bácsi.

Azt hiszi a szülők csak babasírás mellett tudnak jól aludni,vagy mi?

2013. jan. 29. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5%
Nem a sírással volt baj, de éjszaka tényleg ne dobálja már a játékait a gyerek. Az anyuka tipikusan az a "nem nevelem a gyerekem, mert sérül a lelkivilága" típusnak látszik, elég hányingerkeltő az is, ahogy pózol a szöveggel, hogy most jól beszólt a szomszédnak.
2013. jan. 29. 17:32
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

Hát én akkor biztos nem azt a riportot láttam, mint a 11. válaszoló, mert nekem semmi ilyesmi nem jött le, sőt...

Egy teljesen normális anyuka és család, de hát egy 10 hónapos mit csináljon, ha nem játszhat? Az egész épületben mindenki mellettük áll, és az öreget szidja...

Szó sem volt róla, hogy éjszaka dobálja a játékait...

2013. jan. 29. 18:18
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Hát jól le lettem pontozva. miért is? Én nem védhetem magunkat csak a cikkben szereplők?
2013. jan. 30. 09:55
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem a tévében, a Borsban láttam.

Az egész épületet nyilván nem zavarja, nem ők laknak alattuk. Engem se zavar az, aki a szomszéd fölött zörög.

2013. jan. 31. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!