Ha nincs közvetlen bizonyítékom, de tudom, hogy a szomszéd megmérgezett több környéken élő macskát, köztük az enyémet is, mit tehetek?
Nálunk egy időben légpuskával lőtte egy f>szfej az állatokat (kutyát,macskát,madarakat).
Egyszer sétáltattam a kutyámat, és egyszer csak vonyított a kutya, megnéztem és vérzett az első lába, és akkor körbenéztem és ott állt a kertjében a bokrok között puskával a kezében amit rám és a kutyára szegezett.Még lőtt volna a kutyára, de rákiabáltam és gyorsan elsunnyogott, kihívtam a rendőrséget, becsöngettek hozzá,beszélgettek vele, az letagadott mindent és ennyi volt.Később sikerült képet csinálnom amint a madarakat lövi,de senkit sem érdekelt.
Egyébként egy 70 éves vén hülye volt, már elpatkolt szerencsére -azóta nem pusztulnak az állatok a környéken.
(A lövöldözésen kívül mérgezte is őket)
Szép napot!
A rendőrök pont azért sz.rják le az ilyeneket, mert általában annyi a tényálladék, hogy:
"BiztosúrelpusztultamacskámbiztosaJózsimérgeztemeg!"
Honnan tudja? Miből gondolja? Tudja bizonyítani?
Biztosan tudom, őrmester úr, mer' a Józsi mindenkire csúnyán néz. Minek bizonyítani? Én tudom. Tartóztassák le!
Nagyjából az esetet 80-85 %-a ilyen...
Amíg nincs tanú, bizonyíték, nem lehet mit csinálni.
Igen épp ez a bajom... egyszerűen nem is lehet bizonyítékot találni. Hiába lenne felboncolva az állat, hiába lenne tanú...
De még csak személyesen se merem lerendezni. Egy börtönviselt, a környéken hírhedt alakról van szó, én pedig féltem a családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!