Ti meddig lesztek a gyerekeitek anyukái-szülei?
Hülyén hangzik a kérdés, tudom, csak felmerült bennem. Hogy ki mikor mondja azt, hogy akár fel is dobhatja a gyereke a talpát, nem érdekli, hogy mit eszik, hol él, stb, mert letudta a kötelezettségét?
(asszem nagyon jó családba születtem:S)
Apummal "tartjuk" a kapcsolatot, a "világ másik végén él".
Nálunk a gyerekek addig fontosak a nagyinak, amíg dicsekedni lehet velük. De csak teher neki. Számtalan kioktatást kaptam tőle, hogy a gyerekeim nem ismerik a kérem-t, holott itthon is számtalanszor kérnek. Hogy hisztisek, ha egy 3éves nem hisztizik beteg az enyém ilyen. Szóval nagyinak is csapnivaló. Szóval engem megkímél a látszattal, kopkop...
Mindig az leszek, míg élek. Én ezt látom az én családomban is.
Anyukám anyukája 83 éves. A nagyobbik lánya kórházba került, de mert mama beteg, nem nagyon részleteztük neki, hogy mennyire súlyos a baj. 3 vagy 4 napja volt kórházban, mikor mama, aki alig bír szegény menni, fogta magát, felöltözött szépen, fogta a kis retikült, és közölte, hogy most vagy valaki beviszi a lányához, akit ő szült és látni akar, vagy felül a buszra és bemegy maga!
Mikor ilyet olvasok, mint nálad, mindig összeszorul a szívem! Az egyik gimis osztálytársam anyja volt ilyen. Mindkét lánya azt kapta a 18. szülinapjára, hogy mire hazaértek a suliból, össze volt pakolva a cuccuk, mehettek Isten hírivel!
Most megyek is, és felhívom anyát, (utána anyósomat is, mert ilyenkor rájövök arra is, hogy rosszabb is juthatott volna) és megköszönöm neki, hogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!