Mennyire gyakori másoknál, hogy bármelyik mama vagy
keresztszülő, sógor stb. nem érdeklődik a gyerekeitek
felől?
Figyelt kérdés
1,5 hónapja beteg mindkét gyerekem. Kórház is volt. Akkor ott mama fent tartotta a látszatot. azóta kezelésekre járunk, de egy telefont nem ejtett meg, hogy ki hogy van. Nekem ez elég rosszul esik, nem miattam, hanem a gyerekeim miatt. Mert ők úgy ragaszkodnának.
2012. dec. 13. 15:11
1/8 anonim válasza:
Van bizony. Sógornőm a 2 éves gyermekemet annak ellenére, hogy heti szinten találkozunk, egyszer sem ölelte meg, puszilta meg, nem ért hozzá, nemv ette ölbe magától (és ha a kezébe adták volna, elhúzódott). 3 gyereke van, a legkisebbel nincs is sok korkülönbség... persze, nem esett jól, de már nem érdekel. (hozzátenném azt is, h eddig se karácsonyra, se szüli vagy névnapra nem kapott tőlük semmit - ami azért is durva, mert mi a 3 unokatestvérnek minden alkalommal igyelszünk meglepetést szerezni, ami a számukból következően nem kis tétel, s ők messze jobban élnek, mint a kis magyar átalg...)
2012. dec. 13. 15:31
2/8 anonim válasza:
Nálunk a férjem családja részéről lenne így a helyzet, ha nem vinném a 1,5 éves lányunkat hetente hozzájuk.
Ha nem így lenne, akkor fel se hívnának, hogy élünk-e vagy minden rendben van-e?!
Na, akkor lesz az igazi "érvágás" nekik, mert akkor már nem lesz minden hétvégén unokázás.
2012. dec. 13. 15:35
3/8 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, szerencsére vagy sajnos. Nálunk ez úgy működik, hogy amíg nem volt gyerekünk, mi voltunk az ugraszthatóak, pontosabban én. Nálunk is elvárták a nagy ajándékot minden egyes alkalomra. Amióta van nekünk is babánk, azóta már nem vagyunk jók, mivel nem segíthetünk állandóan. Ja és azóta az ajándék pénz is maximálva lett, persze sokkal kevesebb, mint amit mi adtunk anno. Ja és azóta nekik 2 gyerekük van, nekünk "csak" 1, így persze nekem könnyű, mert "tudod neked csak 1 gyereked van". :)
2012. dec. 13. 16:17
4/8 anonim válasza:
Az én anyósom pécsi(mi kecskemétiek),1x látta,mert mi elvittük hozzá.De soha nem hívott,hogy hogy van az unokája,vagy netán mivelünk mi van.Az anyám itt lakik nem messze de ő még nem is látta(1.5 éves a kincsem)!!!Mondjuk kb. ezt vártam tőle,mert mindig ilyen "családcentrikus" volt.Nehéz lesz megmagyarázni majd a kincsemnek hogy miért nincsenek nagyik,arra meg főleg nem tudok majd válaszolni,hogy miért nem kellett nekik az unokájuk.
2012. dec. 13. 22:53
5/8 anonim válasza:
Az én 8 hónapos lányomat tegnap látta először az apám!!!!
Kb. amikor megszületett, akkor beszéltem vele utoljára, vagy talán max 1x, azóta se kép, se hang...illetve hazudok, mert a facebookon kaptam tőlük (apámtól és az élettársától) pár like-ot és hozzászólást, hogy de jó lenne látni élőben.... de igazából pont lesz*arták, mert mégiscsak most vették a fáradtságot, hogy megnézzék...
Szóval vannak ilyenek :(
2012. dec. 13. 23:23
6/8 anonim válasza:
A férjem szülei részéről elég laza a kapcsolat. Telefonon inkább a másik unoka után érdeklődik, hozzánk kb. évente 2x jönnek, mi hozzájuk havi 1x. Persze kap ajándékot meg ilyenek, de őket pl. soha nem emlegeti.
Mivel én is ebbe nőttem fel, őszintén szólva lesz@rom. Nem kötődik hozzájuk, így nem is fáj neki. És ez most már maradjon is így.
2012. dec. 14. 09:22
7/8 anonim válasza:
Talán 4éves lehetettem, amikor apámat utoljára láttam. Él még, meg minden, jobb esetben havonta küld 10.000ft-ot(gyerektartás). Az apám szüleit kb.6évesen láttam ELŐSZÖR!(unokatesómmal mentem hozzájuk), emlékeszem, azt sem tudtam, kik azok, és kiakadtak, hogy csókolommal köszöntem. Ősszel volt a szülinapom, a napján apám egyik tesójának a lánya írt facebookon,"puszi, stb".Másnap láttuk őket, meg sem ismertek...szóval, apámmal meg az ő családjával ilyen a viszonyom...ennyire érdeklődnek felém...
2013. jan. 27. 14:28
8/8 anonim válasza:
Kb 1 éves volt a fiunk (akkor egyetlen unoka), mikor anyosom elkezdett fosulira járni. Ezzel kilotte magát, 3 évig sosem értek rá, alig lánntták a gyereket. Mondjuk ezt én ugy megszoktam, hogy már most is ellennék nélkule. Persze, szeretik, de hozzá teszem, 10km-re tolunk laknak, tehát egy villámlátogatás is belefér 1 orába és nem kell hozzánk fodrászkodva-kioltozve jonni. Ha mi átmentunk, akkor is csak a sulirol beszélt, késobb férjem mondta, h nekunk sem kell eroltetni, ha nem érnek rá, nem megyunk feltartani oket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!