Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Testvér lehet keresztszülő?

Testvér lehet keresztszülő?

Figyelt kérdés
Reformátusnak fogjuk keresztelni a legkisebb gyerekünket,és egész egyszerűen nem találtunk/találunk megfelelő keresztszülőt.Arra gondoltunk,hogy a legnagyobb gyerekünkre-20 éves-szívesen "rábíznánk" őt.Erre vajon van lehetőség?Persze megkérdezem majd a lelkészt is,de hátha addig is tud valaki segíteni.
2012. szept. 7. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ige. Én katolikus vagyok ugyan de nekem is Anyukám a bérmakeresztanyám szóval szerintem azt is lehet.
2012. szept. 7. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, az én kishúgomnak én vagyok a keresztanyukája. Én 25 vagyok, ő 3 éves.
2012. szept. 7. 22:29
 3/7 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!Ez nagyon jó hír!Egészen megnyugodtam,mert nekünk nem mindegy,hogy ki áll majd a kicsi mögött!
2012. szept. 7. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok, nálunk is ez miatt lettem én, mert a saját keresztszüleim külföldön, évek óta nem beszélünk, más rokon nincs, barátot pedig nem találtak anyuék, akiben jobban megbíztak volna. Sokat is van nálam, anyuék azt mondták, jó választás volt, azóta nekem is van babám, 3 hónapos, remélem, összetartó család leszünk.
2012. szept. 7. 22:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy így lesz,ne aggódj.Nálunk az a baj,hogy van egy baráti házaspár-15 éve vagyunk jóban-rosszban egymás mellett-akik eddig a jelölteink voltak(mi vagyunk az ő kislányuk keresztszülei),de sajnos lassan 1 éve elveszítették a 2. babájukat(beteg volt,a 24. hétre megszülte),és azóta a csajszi nagyon megváltozott.Hiába próbáltunk beszélgetni vele,a férjével,ő elzárkózik minden elől,és valamennyire már depressziós.Amikor kiderült,hogy nálunk jön a 3. baba,szinte teljesen összeomlott(hogy neki miért nem sikerült).Lassan szülök,de nem is nagyon érdeklődik a baba iránt(amit én nagyon megértek),ám ha emiatt-a baba miatt-eltávolodunk egymástól,akkor nem lenne felelősségteljes döntés tőlünk,hogy őket válasszuk.Nagyon nehéz!
2012. szept. 7. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, meg tudjátok majd beszélni ezt a szomorú ügyet :( Én is megértem őt, ha elzárkózik, a gyász sokszor sokáig tart... csak mindenképp mondjátok majd el, ha kicsit rendbe jön, hogy miért döntöttetek így, és hogy az ő érdekeit is néztétek. Sok szerencsét!
2012. szept. 7. 22:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyos vagy.Remélem én is,hogy rendeződnek a dolgok.Mindenképpen le fogunk ülni Velük!
2012. szept. 8. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!