Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hol tartjátok a gyerekeitek...

Porcukormókus kérdése:

Ti hol tartjátok a gyerekeitek okmányait? Mindig nálatok van (pl. pénztárcában) vagy csak akkor veszitek elő, ha szükség van rá?

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindig nálam van. Sose lehet tudni mikor van rá szükség. Mondjuk van amikor kisétálunk a játszótérre vagy csak simán sétálni megyünk iratok nélkül. Tudom nagy kockázat és hanyag vagyok, de erről csak valami rossz tanulság szoktat már le. Ne legyen így .
2012. okt. 24. 12:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálam vannak az eredetik a pénztárcámban, apánál meg fénymásolatok (sose lehet tudni...). Az oltási könyveket otthon tartjuk.

4 és 2,5 évesek amúgy

mostanában gondoltam rá, hogy inkább én is fénymásolatokat hordanék magamnál mert mi van ha elhagyom a tárcámat és akkor az ő irataikat is pótolni kell , de még nem jutottam el oda hogy lefénymásoltassam...

2012. okt. 24. 12:49
 3/12 A kérdező kommentje:

Én is magamnál tartom, de már tele van a tárcám a két gyerkőc kártyáival. (játszóra pl. én sem viszem! :) )

Csak kíváncsi vagyok más is hurcolássza-e őket? :) Mármint a papírokat..

2012. okt. 24. 12:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, milyen igazad van!
2012. okt. 24. 12:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok: Ne adja az ég, de ha történik valami a játszón, mondjuk leesik a csúszdáról nincs időnk iratokért haza szaladni. Szóval te is kényszerítsd magad a folyamatos hordásra valahogy.

A fénymásolatot elfogadják hivatalos helyen? Mondjuk az orvosi ügyeleten?

2012. okt. 24. 13:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Nyilván ellátják papírok nélkül is. (mi van, ha felgyullad a ház..)
2012. okt. 24. 13:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

ellátják papír nélkül is, keresztfiamat pont a múlt héten vitték játszótér után az ügyletre :S anyuka tajszámát kérték el a dokik.

2012. okt. 24. 13:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
de amúgy a fénymásolatot is elfogadják, a lábnyomnál meg a fiamnál is volt már rá példa
2012. okt. 24. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:
*lányomnál* bocsi, közben rajtam szundizik a legkisebbem és elütöttem
2012. okt. 24. 13:13
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Lakcímkártya, taj kártya nálam van az adókártyájukat is hordtam egy darabig de rájöttem hogy azt felesleges így az a születési anyakönyvükkel együtt el van rakva!!!
2012. okt. 24. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!