Ti hol tartjátok a gyerekeitek okmányait? Mindig nálatok van (pl. pénztárcában) vagy csak akkor veszitek elő, ha szükség van rá?
Nálam vannak az eredetik a pénztárcámban, apánál meg fénymásolatok (sose lehet tudni...). Az oltási könyveket otthon tartjuk.
4 és 2,5 évesek amúgy
mostanában gondoltam rá, hogy inkább én is fénymásolatokat hordanék magamnál mert mi van ha elhagyom a tárcámat és akkor az ő irataikat is pótolni kell , de még nem jutottam el oda hogy lefénymásoltassam...
Én is magamnál tartom, de már tele van a tárcám a két gyerkőc kártyáival. (játszóra pl. én sem viszem! :) )
Csak kíváncsi vagyok más is hurcolássza-e őket? :) Mármint a papírokat..
Első vagyok: Ne adja az ég, de ha történik valami a játszón, mondjuk leesik a csúszdáról nincs időnk iratokért haza szaladni. Szóval te is kényszerítsd magad a folyamatos hordásra valahogy.
A fénymásolatot elfogadják hivatalos helyen? Mondjuk az orvosi ügyeleten?
2. vagyok
ellátják papír nélkül is, keresztfiamat pont a múlt héten vitték játszótér után az ügyletre :S anyuka tajszámát kérték el a dokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!