Ajándék 18 hetes kismamának? 30. születésnap!
Ugyan már én is anyuka vagyok, de semmi ötletem nincs, mit vehetnék a sógornőmnek születésnapjára, főleg, mert ilyen kerek szép szám :) Olyat szeretnék, ami a várandósságával kapcsolatos, vagy hasznát vehetni, kb 5000 Ft körüli összegben. Babacucc kizárt babonából. Könyvet pedig már karácsonyra kapott...
Szóval valakinek valami frappáns ötlet nem lenne???
hát ha veszi a poént, én tuti szerválnék valahonnan egy 30as sebességkorlátozó táblát :) viccen kívül :) nekem nagyon tetszene és jópofa ajándék. :)
Esetleg kaphatna egy nagy képkeretet, ami 3 részes, egyik felébe az ő képe, másikba a párjáé, a 3. üresen, esetleg egy ? bele :) ez babás ugyan, bár nem közvetlenül...
Esetleg egy szép selyemsál vagy stóla, ilyeneknek szoktak örülni a nők (illetve szoktunk :) )
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Végül megkérdeztem, hogy mit szeretne, és jól tettem, mert kismama ruhát szeretne, vagy valami babás dolgot a picinek :) Úgyhogy maradunk a praktikus ajándéknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!