Szerintetek melyiket vegyem meg a gyerekemnek? Variációk alul.
15 éves fiú, most lesz a születésnapja. Ő ezt szeretné megkapni, mondván stanley steel könyveket már olvasott és tetszettek neki:
Én viszont ilyesmire gondoltam:
Melyik tetszene jobban neki vajon?? mert stratégiázni is imád...
Ha a könyveket szeretné, akkor most azt kapná meg.
A társasjáték ötletét eltenném karácsonyra.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igazából akkor lehet, mégis csak a társas lesz...
másfajta könyvet vennék.
ha könyvet kér akkor nem értem miért vennél neki társast, nincs annál jobb dolog ha egy 15 éves könyvet kér!
becsüld meg és támogasd ebben, esetleg megajándékozhatod a könyv mellé egy könyvtárjeggyel is :)
nyilván te ismered a fiad, de én 15 éves koromban már nem ültem volna le társasozni, egészen mással játszottunk már akkor, persze lehet, hogy a te gyereked szeretné, de én magam miatt se vennék már neki ilyen fajta elfoglaltságot
Azt is kalkuláld bele, hogy társasjátékozni egyedül nem lehet. Főleg a Rizikóval nem, így ha nincs társasága, aki leüljön vele játszani, akkor az elég bukó.
Inkább olvasson. Vegyél neki egy könyvet abból, amit szeretne, plusz egy komolyabbat. A társas meg jó lesz karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!