Szerintetek melyiket vegyem meg a gyerekemnek? Variációk alul.
15 éves fiú, most lesz a születésnapja. Ő ezt szeretné megkapni, mondván stanley steel könyveket már olvasott és tetszettek neki:
Én viszont ilyesmire gondoltam:
Melyik tetszene jobban neki vajon?? mert stratégiázni is imád...
Könyvtárosként azt mondom, ha könyvet kér, akkor azt vegyél Neki. Ritka az ilyen. Igaz ugyan, hogy a Heri Kókler nem Jókai, de legalább szeret olvasni. Mi is megvettük a könyvtárba, mert a fiatalok keresik, nem a mi ízlésünk a lényeg.
Esetleg csináld úgy, hogy 1 darabot veszel meg (vagy használtan, antikváriumban az összeset), mellé meg még valami komolyabb, de neki való könyvet.
most komolyan, ez egy kamu kérdés???
mindenki azt írta, hogy könyvet vegyél, erre többször leírtad, hogy akkor társas...
én már röhögök rajtad komolyan, csak azt nem értem minek tetted fel a kérdést? vagy kérdezek jobbat, miért kérdezted meg a fiadat, hogy mit szeretne ha tök mást fogsz venni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!