Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajándék 18 hetes kismamának?...

Ajándék 18 hetes kismamának? 30. születésnap!

Figyelt kérdés

Ugyan már én is anyuka vagyok, de semmi ötletem nincs, mit vehetnék a sógornőmnek születésnapjára, főleg, mert ilyen kerek szép szám :) Olyat szeretnék, ami a várandósságával kapcsolatos, vagy hasznát vehetni, kb 5000 Ft körüli összegben. Babacucc kizárt babonából. Könyvet pedig már karácsonyra kapott...

Szóval valakinek valami frappáns ötlet nem lenne???

2013. jan. 26. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

szerintem inkább olyat vegyél aminek nincs túl sok köze a babához. a 30 ahogy írod is, túl szép kerek szám ahhoz, hogy most ne a sógornődről szóljon :)

esetleg olyan valamit amit majd ő használ, de babával kapcsolatos pl. egy konyhai többfunkciós robotgép vagy mi, tudod amivel bébikajákat tud pancsolni de sok mindenre jó :)

nem tudom, szerintem a személyes ajéándék a jó, de így ismeretlenül ehhez nem lehet még tippelni sem

2013. jan. 26. 21:50
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is olyant vegyél aminek semmi köze a babához. Én úgy vettem észre a barátnőmön, hogy egy idő után már nagyon zavarta, hogy csak babás dolgokat kapott mindenre. Nem irigyelte imádja a gyerekét, de ne csak a szülő nőt lássák benne.
2013. jan. 26. 22:00
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Én 17 hetes terhes vagyok és a tanácsom ugyanaz mint a többieknek! Ne vegyél babával kapcsolatos dolgot!!!
2013. jan. 26. 22:04
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De mint írtam, a babacucc egyébként is kizárva babonából :)))

Viszont szerintem várandósságával kapcsolatos dolgot kaphatna, mert nagyon régóta vágyott már a babára, és hogy végre sikerült, nagyon izgatott, imád várandós lenni!

2013. jan. 26. 22:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Fotóalbum, könyvekből is van nagyon sok fajta pl nem rég láttam olyan, hogy hogy neveljünk fút, lányt, mit főzzek.
2013. jan. 26. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Angelsound magzati szívhangfigyelő
2013. jan. 26. 22:13
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

A szívhang figyelő sem rossz, de akár egy csomagot is összeállíthatsz több apró dologból.

Egy szép fotóalbum,csíkok ellen testápoló krém, egy kismama bandázs.

2013. jan. 26. 23:50
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

30 éve vagyok, terhes, de mégis aminek örüln szülinapomra, Alkonyat könyv!!! Vagy 2 mozijegy a Nyomorekok vagy Pi élete, vay az Óz filmre moziba, és a barátnővel mennék el. Pont 5000 két jegy, 2 cola, popcorn.

Nem örülnék babával kapcsolatos cuccnak, mert ezt nekem adod, az én szülinapom!!!

A babának majd akkor hozzanak ajándékot, ha megszületett!

2013. jan. 27. 07:46
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

8-as, off leszek, de NYOMORÉKOK? :D:D LOL

Bocsi, de ezen felnyerítettem!

2013. jan. 27. 09:37
 10/12 anonim ***** válasza:
akartad írni NYOMORULTAK...(La Miserables)
2013. jan. 27. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!