Ajándék 18 hetes kismamának? 30. születésnap!
Ugyan már én is anyuka vagyok, de semmi ötletem nincs, mit vehetnék a sógornőmnek születésnapjára, főleg, mert ilyen kerek szép szám :) Olyat szeretnék, ami a várandósságával kapcsolatos, vagy hasznát vehetni, kb 5000 Ft körüli összegben. Babacucc kizárt babonából. Könyvet pedig már karácsonyra kapott...
Szóval valakinek valami frappáns ötlet nem lenne???
szerintem inkább olyat vegyél aminek nincs túl sok köze a babához. a 30 ahogy írod is, túl szép kerek szám ahhoz, hogy most ne a sógornődről szóljon :)
esetleg olyan valamit amit majd ő használ, de babával kapcsolatos pl. egy konyhai többfunkciós robotgép vagy mi, tudod amivel bébikajákat tud pancsolni de sok mindenre jó :)
nem tudom, szerintem a személyes ajéándék a jó, de így ismeretlenül ehhez nem lehet még tippelni sem
Köszönöm a válaszokat!
De mint írtam, a babacucc egyébként is kizárva babonából :)))
Viszont szerintem várandósságával kapcsolatos dolgot kaphatna, mert nagyon régóta vágyott már a babára, és hogy végre sikerült, nagyon izgatott, imád várandós lenni!
A szívhang figyelő sem rossz, de akár egy csomagot is összeállíthatsz több apró dologból.
Egy szép fotóalbum,csíkok ellen testápoló krém, egy kismama bandázs.
30 éve vagyok, terhes, de mégis aminek örüln szülinapomra, Alkonyat könyv!!! Vagy 2 mozijegy a Nyomorekok vagy Pi élete, vay az Óz filmre moziba, és a barátnővel mennék el. Pont 5000 két jegy, 2 cola, popcorn.
Nem örülnék babával kapcsolatos cuccnak, mert ezt nekem adod, az én szülinapom!!!
A babának majd akkor hozzanak ajándékot, ha megszületett!
8-as, off leszek, de NYOMORÉKOK? :D:D LOL
Bocsi, de ezen felnyerítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!