Milyen a JÓ születésnap a gyereknek? Miért?
A nagy tömeg sem jó, ahhoz szerintem még pici. Ilyen esetben én két bulit javasolnék, egyet a rokonoknak, egyet a barátoknak. Legalább is nálunk ez vált be.
Az én gyerekem nem bírja a tömeget (meg én sem).
1.
Kiegészíteném magamat :)
Itt nálunk kicsi a hely, ha egyszerre hívtunk volna meg mindenkit, borzasztó lett volna.
Ha nálatok van nagy hely, te képes vagy egyszerre több embert is kiszolgálni, és a gyerkőcöd is bírja, ha sokan vannak körülötte, akkor tartsd egyben a bulit, ha úgy gondolod.
De például nálunk az is olyan rosszul sült el, hogy előbb átjöttek a keresztszülők, odaadták az ajándékot, ezután mi adtuk oda, és nem is foglalkozott vele, mert az elsővel játszott, amit kibontott.
Ilyen esetben lehet sértődés, ha olyan a család, tudod túl pici a gyerek, és sok neki hirtelen a sok ajándék, nem tud vele mit kezdeni.
De persze ez is olyan, hogy te ismered a gyerkőcödet, hogyan reagál ilyen helyzetben.
A hely nem túl nagy. Tavaly a nappali és az egyik szoba tele volt emberekkel.
Most úgy terveztük, hogy csak a szűk család lesz, de a rokonok, barátok sorra kérdezik, hogy mit vegyenek a gyereknek, mikor tartjuk, stb.
2 éves gyereknek tök felesleges kislakodalmat tartani szülinapjára.
Úgyis csak a torta fogja érdekelni, meg az ajándékok egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!