Első születésnap szervezése?
Ötleteket várnék, hogyan tudnám jól megszervezni lányom szülinapját. :)
Még van pár hónapunk csak nem tudom, hol és hova.
Szóval a szűk család olyan 15 fő. Mi egy 1.5 szobás lakásban élünk.
Hova lehetne esetleg szervezni, hogy kényelmesen elférjünk és ahol nem kerülne egy vagyonba?
Ti hogyan oldottátok meg az első szülinapot?
Ha van akkor a dédik is jöttek?
Mert ebbe a 16 főben a dédik is meg mi is benne vagyunk.
Ki miket vett 1 éves lányának?
Köszönöm a segítséget.
nálunk a 4 nagyszülő jött az ünneplésre, dédit is hívtuk, de ő nem mert eljönni (akkor volt a nagy kánikula). a többiek (tesóim) amikor épp erre jártak, felköszöntötték.
ebédre hívtam a nagyszülőket, készítettem egy tortát, meg egyet kapott is az ünnepelt.
szerintem inkább szűkebb körben, de otthon jó ünnepelni. a gyereknek is kevésbé borul fel így a napja. esetleg több turnusban? vagy átfedéssel? pl.egyik családot délelőttre hívod, ebéd után elmennek, másik családot ebédtől délutánig.
ajándékba forma bedobót, labdát, etetőszéket kapott, angyon szereti ezeket.
Hát ezen a megoldáson nem is gondolkodtam. De lehet lenne veszekedés főleg abból, hogy mindkét nagyszülő vidéken laknak messze mi meg Pestre.
Most melyikőjüknek mondanám azt, hogy később jöjjenek.
Nem tudom de lehet ezt is megtárgyaljuk. :(
Nálunk 3 dédink van. :)
Nem tudom de várok még ötleteket. :D
2 két napon fogjuk megtartani.
1.nap kb 1 hónappal a szülinapja előtt,mert ekkor lesznek húgomék Magyarországon, ekkor ott lesznek szüleim, húgomék, nagybátyámék, aztán a szülinapján elmegyünk anyósomékhoz, aztán ott meg az lesz ott, aki ráér....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!