Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem hiányzik a babázás?

Nem hiányzik a babázás?

Figyelt kérdés
Amikor a fiam úgy 4 éves lett, már annyira hiányzott a babázás hogy alig vártam hogy a férjem is akarjon még egy gyereket. Most már a kicsi is elmúlott 4 éves és megint azt érzem hogy olyan jó lenne megint egy apróság. Ti is éreztetek már így? Persze nem akarok harmadik babát mert anyagilag a kettő is elég nehezen megoldható, de imádom a babákat. Olyan hamar megnőnek.
2009. szept. 1. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Ne is mondd... Én most várom a másodikat, 22 hetes vagyok, de már alig várom, hogy babázhassak. És mindig az jut eszembe, ahányszor csak megmozdul a pici a hasamban, hogy ki kell élvezni a pillanatot, mert többet már nem lesz ilyen. Mi is megállunk 2 gyereknél.
2009. szept. 1. 17:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Én most azon izgulok hogy a tesóméknál minél előbb legyen baba és akkor kicsit legalább dajkálhatok.

Köszi a választ.

2009. szept. 2. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

Én az elsőnél éreztem ugyanezt. 1 éves volt a fiam, jöttek a barátoknál a babák, vágytam egy babára én is. Most a második fiam 8 hónapos, most nagyon jó, de tudom, hogy el fog jönni ismét a baba iránti vágyam. De mi még várunk 3-4-5 évet, akkor belevágunk még egybe. Addig meg a család új tagjait fogom kényeztetni.

Rettent hamar megnőnek, szinte alighogy megszületnek, máris járnak, óvodába mennek...

2009. szept. 5. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Sziasztok!

Nekem egy kisfiam van, mindig egyet terveztem, még terhesen is azt mondtam, hogy elég ez az egy, csak legyek túl mindenen. De most, hogy már tudom milyen szép az anyaság, erősen gondolkodóba estem és talán ha minden oké lesz vállalunk még egyet, de csak úgy 13-15 év múlva, mikor már a kisfiam nem igényli annyira a közelségem. Nem szeretném ha előbb lenne kis tesó, úgy érzem túlságosan megoszlana a figyelmem és hátrányuk származna a gyerekeknek ebből, főleg a kis fiamnak. Most értettem meg igazán, hogy milyen szép és milyen felelősségteljes dolog anyának lenni.

2009. szept. 5. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Nálunk 22 hónap múltán jött a 2. baba, így nem vártam meg, hogy hiányozhasson a babázás. Szerintem, nemsokára én is ugyanúgy fogok érezni mint Te. IMÁDOM AZ 1 ÉV ALATTI PICIKET!!! Persze utána is, de utána már előjön az akarat......
2009. szept. 5. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!