Sok családban éheznek a gyerekek vagy a szülők?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 18:55
21/24 anonim válasza:
19-es! Helyesbítek!! Nem kizárólag ilyen emberek élnek a Földön,ez tény,de javában sajnos ilyen emberek vannak... Ne haragudj/ és más se!!,nem szeretnék megsérteni senkit!!! nem azért vagyok itt,de úgy gondolom,sok a naiv ember.
Én a csipszet nem vettem meg,ha volt krumpli,zsír,megsütöttem Nekik! Abból mindenki tudott enni...
22/24 anonim válasza:
Minek szül az aki létbizonytalanságban él?Én ezt egyáltalán nem tudom megérteni,a becsúszott baba nem kifogás!Egy kutya tartása is úgyanúgy leköti az anyai ösztönöket,és még olcsóbb a tartása is mint egy állandóan növekvő gyermeké.
23/24 anonim válasza:
22! Mi van, ha amikor szult nem volt letbizonytalansagban? Nekem is volt munkahelyem, amikor szultem mar tobb, mint 10 evet ledolgoztam. Aztan apuka leleped, baxott tartasdijat fizetni, a munkahelyemrol elkuldtek, mert nem tudtam ejszakazni. Ilyenkor mi a megoldas?
24/24 anonim válasza:
Tiztelet a kivételnek,de sokan nem tesznek meg mindent magukért és a gyerekeikért. Az a család, családi házban élt kerttel! Azért megkérdeztem volna őket, hogy tavasszal, nyáron összel volt e krumli, paradicsom, paprika, hagyma, tök, stb. a kertben. Sok mindent el lehet abból rakni télire is. Mi is vidéken nőttünk fel, 11 évesen már régen dolgoztam a kertben, azok a gyerekek sem voltak már olyan kicsik. A szüleim munka után a földeken voltak, szóval apukának munka után is beleférhet az idejébe,anyukának a betegsége mellett is, ha tényleg arról van szó, hogy éhezek, meg a GYEREKEM éhezik. Az embereknek magukon kéne először segtíteni, és utána másoktól kérni. Mi is csak azért nem éhezünk, mert én mindent megteszek, hogy ne éhezzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!