Ilyenkor Ti hó végén mit csináltok? Kölcsönkêrtek? Nekem pl. Nincs kitôl.
Figyelt kérdés
Ne mondjàtok azt hogy most osszam be amim van hó elejéig mert semmim nincs. De! 60 Ftom!2013. jan. 25. 14:27
41/47 anonim válasza:
Most legyek gonosz? "Egyik felajánlást sem fogadtam el" - élelmiszercsomagot. Másik topicban hasonló volt: élelmiszer nem kell, gyerekeknek ajándék nem kell, pénz igen.
42/47 A kérdező kommentje:
Pénz sem kellene! Mennyire rosszindulatú ember van
Elképesztõ.
2013. jan. 25. 20:12
43/47 anonim válasza:
De miért nem válaszolsz a kérdésekre? Ha Gyed-et kapsz hogy hogy nincs hova visszamenned dolgozni?
44/47 anonim válasza:
Mert lehet, hogy ténylegesen sem volt munkája terhesség előtt alatt, rengetegen megcsinálták azt, hogy egy családtag vagy közeli vállalkozóval bejelentették magukat, mintha ott dolgoznánk, csak azért,hogy gyedet kapjanak! Valószínűleg itt is ez van!
45/47 anonim válasza:
Te szerencsés. Az nem kell a lelkiállapotodnak hogy másnak van hó végére 40.000 ft-ja, de arra nincs eszed hogy a gyedet normálisan beoszd, vagy elhúzzál dolgozni. Interneted az van. Ha ennyire nem elég a GYED akkor kérj segélyt. Abszurd hogy minden idióta sír, és halomra szüli a gyerekeket, akik végig kínlódják az életüket, amíg nem lesznek elég idősek hogy magukat tartsák el.
46/47 anonim válasza:
Mennyi hasznos dolgot olvastam itt,köszönöm :)
47/47 anonim válasza:
Most mar jobb a helyzet, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!