Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sos! Elhagytam ma a pénztárcám...

Bogyó84 kérdése:

Sos! Elhagytam ma a pénztárcámat. Idáig nem került elő. Ad a hivatal ilyenkor valami gyorssegélyt? Itt vagyunk 2 pici és 2 nagygyerekkel és még 1.5 hét családiig.

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 19:24
 1/6 anonim válasza:
100%
csak a családiból éltek?
2013. jan. 24. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit hagytál el? A hivatal nem fog ezért pénzt adni, mert különben mindenki elhagyná a tárcáját és nem tudnák bizonyítani ki mond igazat és ki nem.
2013. jan. 24. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A családsegítő, helyi jótékonysági szervezet talán ad valami gyors segélyt, vagy élelmiszercsomagot.

(és legközelebb ezért se tartsd magadnál az összes pénzeteket)

Nagyitól, rokontól kölcsön, vagy fizetéselőleg nem jöhet szóba?

2013. jan. 24. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Óóóó, nem hiszem, hogy ilyen van, hiszen akkor mindenki menne, hogy elhagyta!:D Szerintem kénytelen leszel kölcsön kérni arra a másfél hétre..
2013. jan. 24. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
2013. jan. 24. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérjetek előleget. És ne hord magadnál minden pénzeteket! Vagy, ha nem szeretnéd otthon hagyni, akkor tartsd kártyán, azt le tudod tiltani ilyen esetben!
2013. jan. 25. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!