Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyenkor Ti hó végén mit...

Ilyenkor Ti hó végén mit csináltok? Kölcsönkêrtek? Nekem pl. Nincs kitôl.

Figyelt kérdés
Ne mondjàtok azt hogy most osszam be amim van hó elejéig mert semmim nincs. De! 60 Ftom!

2013. jan. 25. 14:27
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
88%
Folyószámla hitelkeretünk van és ha muszáj abba nyúlunk bele.Így nem kérünk kölcsön senkitől.Egy férfi kötelessége eltartani a családját.Vállaljon maszek melót,hogy valamivel több pénzt kapjatok.Az én párom ezt nem bírná elnézni,hogy éhezzek terhesen illetve a gyerekünk is.Minden apró-cseprő munkát elvállalna.Nekem ez a véleményem.
2013. jan. 25. 15:13
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kérnék kölcsön senkitől! Én azt mondom, mindenki tudja, mennyiből kell gazdálkodnia, okosan kell beosztani. Mi minden hónap elején bevásárolunk élelmiszerből, befizetjük a számlákat, és ha a hónap vége előtt elfogy a pénz, mert van olyan, éhen akkor sem halunk, mert enni lesz mit a bespájzolt élelmiszerből. Én sok lisztet tartok otthon, ha ne adj' isten nem lenne pénz már kenyérre sem, akkor süthetek kenyérlángost, kül. maradékkal megtöltött kiflit stb. Ha ilyen nehéz anyagi helyzetben vagy, érdemes átgondolni a bevételeket, kiadásokat, min tudsz változtatni, mivel tudsz spórolni. A kölcsönkérés, adományszerzés csak ideig-óráig húz ki a bajból, hosszú távú megoldás kell.
2013. jan. 25. 15:14
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Akárki is a kérdező, most mit vár? Tanácsot, hogy 60 Ft-ból mit vegyen 4 személyre 4 napon keresztül?

Nyilván nem, akkor mégis pénzt szeretne kapni, burkoltan. Akkor meg minek tagadja?

Ha tanácsot vár: hónap elején - ahogy írták többen is - megvenni előre mindent, csekkekre félretenni, ha ez kevés, akkor munkát vállalni, akár akkorra, amikor a férj már otthon van. Ha semmit nem kap, akkor tanulni kell, azt írja, érettségije van. Okj.s képzés, vagy nyelvtanulás, főiskola levelezőn. Van még takarítás hétvégente...

2013. jan. 25. 15:28
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
mi az hogy hová? ahol előtte dolgoztál egy érettségivel
2013. jan. 25. 15:30
 25/47 anonim ***** válasza:
92%

Itt lett gyanús, hogy mégsem gyed az az említett "gyed", ha ennyire elhűl azon, hogy egy érettségivel hová mehetne dolgozni?

(Ezt leszámítva manapság egy érettségivel igencsak jól elhelyezkednek az emberek, sokszor jobban, mint egy orvosi, tanári diplomával. Érdemes megpróbálni.)

2013. jan. 25. 15:49
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Én gyes mellett 2 órában takarítani járok, bedolgozásban hímzek... Volt egy 6 órás állásom, állandó éjszakás takarítás, de 4 hónapig bírtam, mert nem ment a napi 4 óra alvás mellett, és egyszer elaludtam vezetés közben hazafelé jövet.... 3 gyermekem van, a férjem 70ezret keres,mint szakmunkás, ha nem segítenék be, éhen halnánk. De elhiszem, hogy könnyebb itt nyavalyogni...
2013. jan. 25. 16:14
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Hat tenyleg eleg durva, hogy segitseget kersz, es meg te puffogsz, ha nem tetszik, amit valaszul kapsz. Megis mit vartal???? Szarbol nem lehet varat epiteni. 60 ft-bol semmit nem veszel, de azt se hiszem, hogy semmi nincs a kamraban. Mi nem szoktunk ekkora nagy szar helyzetbe kerulni, de elofordul, hogy a honap uccso par napjaban a kamra es melyhuto tartalmabol fozok, mert ott mindig tartok legalabb egy hetre elegendo kajat, amit aztan honap elejen visszapotlok. Az meg, hogy neked budos a munka, hat eleg szegyen, tudod, en meg a ferjem 300 ezres fizetese mellett is visszamentem volna dolgozni, mert decembertol gyesen vagyok, de kiderult, hogy jon a teso, ugyhogy megoldjuk maskent. Lehet hogy nem masnak szulted, de nem is azert hogy ehezzen. Oviba ugyis kell majd jarnia, tok mindegy most adod-e be vagy 1 ev mulva, addig legalabb a kozosseget is megszokja, es kajat is kap. De a gyereket ne hasznald kifogasok gyartasara, csak mert b*szol dolgozni menni.
2013. jan. 25. 16:16
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Igen azt hiszem én is így vagyok vele hogy takarítani vagy BÁRHOVA elmennék ha 60 ftom lenne rendszeresen hónap végén...:(
2013. jan. 25. 16:16
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Egy másik kérdésben már leírtam, hogy amikor mi egy betegség miatt a padlóra kerültünk, az összes megtakarított pénzünk a pár hónap alatt a gyermekem kezelésére ment el. Senkinek nem panaszkodtam! Legutoljára jutott volna eszembe hogy a neten siránkozzak. Inkább kerestem a megoldást a talpraállásra. Míg a férjem látástól vakulásig dolgozott, hogy egyenesbe jöjjünk, én a két kicsi gyerek melltt látástól vakulásig a megoldásért küzdöttem. Volt amikor nekem is el kellett gondolkoznom, hogyan teszünk az asztalra kenyeret, hát nem siránkoztam, fogtam magam, 1000 ft-ért a szomszéd néninek felvágtam 3 heti tüzelőt. Egy egész délelőttöt a baltával a kezemben töltöttem, miközben a gyerekeimet is le kellett foglalni. De kaptam 1000 ft-ot!!! Megvolt a gyerekek 3 napi élelme! A néni is jól járt, mert heti 1000 ft-oz szokott az egyik alkesznek fizetni! Úgy gondolom normál ember így cselekszik, mindent a gyerekeiért! És nem a gép előtt siránkozik, egyáltalán nem is siránkozik.
2013. jan. 25. 16:19
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

"Pff! Hàt nem màsnak szültem a gyerekem!!"

De nincs pénzetek! Nincs miből élnetek!!!

Mit adsz a gyerekednek enni??? Egyáltalán, mennyi idős?

A büszkeségedből nem lakik jól!!!

Úristen!!!

Igenis add be bölcsibe, és menj el dolgozni!!! Nincs más megoldás. Vagy ha a párodnak ez nem tetszik, dolgozzon Ő többet.

Mit gondoltál? Majd valaki megírja, hogy ossz be 60ft-ot?!

2013. jan. 25. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!